З'явилися досить передбачувані новини про путінський міст. У мережі було опубліковано знімки, які наочно демонструють непотрібність незаконно побудованого російськими окупантами Кримського мосту.

Про це з'явилася інформація на сторінці блогера "RoksolanaToday&Крим" в соцмережі Twitter.

За інформацією блогера, по незаконно побудованому окупантами Кримському мосту припинили активно їздити транспортні засоби.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"По ньому взагалі щось їздить? Вчора (19 лютого. – ред.) було ось так на ротенбергівській годівниці", - написав він і опублікував відповідні фото.

Варто нагадати, що пропагандисти Путіна влізли в російськомовну версію популярного американського журналу і опублікували на його сторінках чергову порцію брехні про анексований Крим. Про це повідомив журналіст "Радіо Свобода" Антон Наумлюк.

У повідомленні говориться, що в останньому номері російськомовної версії популярного американського журналу National Geographic, окупований РФ Севастополь назвали не тільки російським містом, але і місцем хрещення Русі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керченський міст, який з'єднує анексований Крим з Росією, може впасти в будь-який момент через постійний рух тектонічних плит. Про це розповів радник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, Надзвичайний і Повноважний посол України в Хорватії, а також Боснії і Герцеговині (в 2010-2011, 2017 роках) Олександр Левченко.

Нагадаємо, чому Крим перейшов до України: справжня історія російського "подарунка".

Як повідомляв Знай.uа Гордон заявив на весь світ, що росіяни і українці братні народи.

Знай.uа писав, українцям доведеться платити за дороги: скандальна новинка приголомшила не тільки водіїв.