У середу, 20 лютого, стало відомо, що українські військові провели масштабні тактичні навчання на Приазов'ї, недалеко від військової частини російських окупантів. Про це йдеться у відео, яке опубліковано на сторінці прес-центру ООС в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що бійцями ЗСУ керував командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв.

"Будь-який український командир повинен мати в своєму підпорядкуванні сильну артилерію і резерв", – цитує слова Наєва прес-центр ООС.

Так, до планових тактичних навчань були залучені винищувачі, штурмовики, військова авіація, танки та інша бронетехніка. Судячи з відео, українські військовослужбовці готові в будь-який момент дати сильний відсіч терористам.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мета навчань – надати загальну методику підготовки резервів Об'єднаних сил. Я абсолютно задоволений роботою командирів під час навчання, всі дії були чіткими, правильними і керованими", – зазначив командувач ООС.

На Приазов'ї пройшли тактичні навчання

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв: «Будь-який український командир повинен мати у своєму підпорядкуванні сильну артилерію та резерв» #ООС #операція_ОС Командувач Об’єднаних сил 19 лютого перевірив готовність військ, котрі обороняють передові позиції Приазовського напрямку. Планове тактичне навчання із залученням винищувачів, штурмовиків, армійської авіації, танків та іншої бронетехніки довели, що українські захисники готові дати адекватну та жорстку відповідь російському окупанту. – Мета сьогоднішнього навчання – надати загальну методику з підготовки резервів Об’єднаних сил, – повідомив Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Будь-який український командир повинен мати у своєму підпорядкуванні сильну артилерію та резерв. – Я абсолютно задоволений роботою командирів під час навчання, всі дії були чіткими, правильними і керованими. Рухаємось далі! Разом переможемо! Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 19 februari 2019

Раніше ми писали про те, що незаконні формування Путіна на Донбасі поповнилися новими воїнами - стало відомо про прибуття на тимчасово окуповані території України нових терористів.

На кінець лютого очікується прибуття на окуповану територію Донбасу випускників артилерійських військових навчальних закладів Міноборони РФ для виконання "залікових стрільб" і "загального військового стажування".

Нагадаємо, що позиції українських захисників недалеко від передмістя Маріуполя обстріляли путінські бойовики. Жителі міста практично у всіх районах міста чули гучні звуки обстрілу з боку сепаратистів так званої "ДНР".

Як повідомляв портал Знай.uа, поліція встановила і оголосила в розшук ватажків і членів незаконного збройного формування "Рубіж", що входив до складу "самооборони Криму". В 2014 році бойовики брали участь у захопленнях українських кораблів і військових частин на території Севастополя.

Також портал Знай.uа писав, що українська реактивна система залпового вогню "Верба" буде виготовлятися на Шепетівському ремонтному заводі, який входить до складу держконцерну "Укроборонпром".