Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зробив гучну заяву

Актор, керівник студії "Квартал 95" і кандидат у президенти України Володимир Зеленський веде нестандартну передвиборну кампанію. Він знімає відео про діяльність команди і активно поширює інформацію в соцмережах. Так під час візиту в Одесу він розповів про свої погляди на майбутнє України і ставлення молоді до процесу виборів в країні. Відповідний ролик з'явився на офіційному YouTube-каналі команди Зеленського.

Українці
Українці

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Держстат підрахував населення України: сумна статистика

Держстат України оприлюднив інформацію про те, скільки в Україні проживає людей. У відомстві зазначають, що населення скорочується. Про це передає прес-служба Державної статистики України.

тарифи
тарифи

З 1 травня знову піднімуть тарифи на тепло та електрику

Стало відомо, що вже з 1 травня кияни платитимуть більше за опалення та електроенергію. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв. Так, тариф на опалення можуть підняти майже на 19%, а вартість електроенергії хочуть збільшити на 31,24% в два етапи.

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Луценко розповів, хто насправді вбивав майданівців

Генеральна прокуратура України закінчила розслідування про те, хто наказував вбивати майданівців. Про це стало зрозуміло зі слів генерального прокурора України Юрія Луценка.

"Сьогодні, в день 5-ї річниці кривавих подій, я можу твердо сказати: слідство встановило не тільки 66 осіб виконавців, які підозрюються у вбивствах (з них 46 - бігли в РФ, решта - під вартою). ГПУ в цьому році фактично завершила слідство про тих, хто віддав злочинні накази, призвели до вбивств і поранень на Майдані", - пише Луценко.

євробляхи
євробляхи

Пільги на розмитнення назабаром закінчаться: що буде з євробляхами і який крайній термін

Стало відомо, що період застосування ставки акцизного податку з коефіцієнтом 0,5 для митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією не продовжуватимуть, він закінчиться в п'ятницю, 22 лютого. Про це розповів на прес-конференції заступник міністра фінансів України Сергій Верланов.