В одному з районів української столиці група циган, не звертаючи уваги на співробітників правоохоронних органів, які були поблизу, напала на жінку.

Про це повідомляє портал "Політека".

"Близько 18 години на вулиці Багговутівській мешканку Броварів оточили три ромки. Погрожуючи ножем, вони забрали золотий ланцюжок з підвіскою, а потім зникли. Жертва злочину зайшла в АТБ-маркет і звернулася по допомогу до охорони. Потім повідомила в поліцію", — йдеться у повідомленні.

Після цього, стверджують журналісти, жінка викликала правоохоронців.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Жінка була в шоковому стані, дуже злякалася. Зрозуміло, що коли тобі приставляють ніж – приємного мало. І все через що, через одну прикрасу? Цинічно те, що навпроти знаходиться будівля поліції (Головне слідче управління та Департамент захисту економіки), але злочинниць це анітрохи не збентежило", — заявило джерело.

На даний момент нападників розшукують, їм загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Варто нагадати, що в управлінні СБУ в Харківській області повідомили, що один з місцевих жителів організував в своєму будинку виробництво канабісу. А для розповсюдження "трави" чоловік залучив діючого співробітника поліції і одного з керівників місцевого самоврядування. Під час обшуків було вилучено понад 30 кілограмів марихуани. Її вартість за цінами "чорного ринку" становить понад 1млн гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці, на вулиці Антоновича поліція заарештувала банду нальотчиків. Відомо, що грабіжники за ніч 17 лютого обікрали щонайменше чотирьох жителів Києва. Так, злодіями виявилися громадяни Грузії, які перебувають в Україні в якості туристів і проживають в хостелі. Відомо, що ловили банду п'ять патрулів Нацполіції.

Нагадаємо, нелюди напали на беззахисних стареньких заради пенсії: били ногами і бітами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві орудує небезпечна банда злодіїв, постраждали десятки: запам'ятайте ці обличчя.

Знай.uа писав, під Києвом знешкодили банду небезпечних зломщиків: зловили на гарячому.