З'явилася нова інформація по справі вбивства Каті Гандзюк. Так, ініціативна група "Хто замовив Катю Гандзюк?" повідомляє, що в її смерті замішаний керівник Нацполіції Херсонської області Артур Меріков.

Про це стало відомо завдяки повідомленням активістів у соцмережі Facebook.

"Саме Меріков (Москал - ред.) попередив кримінального авторитета Олексія Левіна про те, що за ним ведеться спостереження і йому краще виїхати. Попередив через батька, вбивцю-рецидивіста Москала-старшого", - повідомляють активісти, які самостійно розслідують вбивство Гандзюк.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

За їх інформацією, вже на наступний день після отримання відомостей від Мерікова Левін втік в Домінікану. Про це їм стало відомо з кількох джерел.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"За нашими даними, зараз керівництво Нацполіції збирається відсторонити Артура Мерікова з посади начальника. Його місце з приставкою "в. о." займе його нинішній заступник Микола Цап", - розповідають у ініціативній групі.

вбивство Катерини Гандзюк
вбивство Катерини Гандзюк

За твердженням активістів, Левін безпосередньо організовував вбивство Каті Гандзюк за замовленням Владислава Мангера, Євгенія Рищука і Андрія Гордєєва. Брат Артура Мерікова - Вадим, екс-депутат Верховної Ради, входив у фракцію Народний Фронт, колишній губернатор Миколаївської області.

"Безпосередній підлеглий Мерікова, Сергій Курдилов, є кумом керівнику групи виконавців Торбина (Опера). Він організовував покривання реальних злочинців і вів слідство по хибному шляху", - відзначають в ініціативі.

"Курдилов, під чиїм наглядом поліція намагалася повісити справу на стрілочника, як і десятки інших правоохоронців (слідчих, оперативних співробітників), що фальсифікували цю справу, продовжують служити в рядах поліції. Їх просто "сховали" подалі від Главку в районних відділеннях поліції Херсонщини", - додали в ініціативній групі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці, на вулиці Антоновича поліція заарештувала банду нальотників. Відомо, що грабіжники за ніч 17 лютого обікрали щонайменше чотирьох жителів Києва. Так, злодіями виявилися громадяни Грузії, які перебувають в Україні в якості туристів і проживають в хостелі. Відомо, що ловили банду п'ять патрулів Нацполіції.

Нагадаємо, Курченка викликали на допит до Генпрокуратури: перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа сестра відомого письменника стала жертвою п'яного Раскольнікова: померла миттєво.

Знай.uа писав, українці штурмують банки в спробі врятувати свої кровні: фінансисти в паніці.