На Донбасі на бойовиків “ДНР-ЛНР” напав «Синій Кит». Вояки Путіна масово самовбиваються – ймовірно, не витримують «Руського міру» - їх притиснули до землі і навіть загнали під неї свої ж ідеї. Статистику, яку було б крайнім лицемірством назвати сумною, наводить Народна Правда з посиланням на Telergam-канал «Штірліц-інфо».

“Останнього часу серед бойовиків російсько-окупаційних військ збільшилася кількість суїцидів та смертей через нещасні випадки. Так з початку лютого в підрозділах окупантів покінчили життя 7 окупантів (ДНР-4, ЛНР-3)”, – пишуть автори.

Крім того через пияцтво збільшилася кількість сутичок у лавах окупантів.

“Під час вживання спритних напоїв в одному з підрозділів 1 АК трапилася сварка між окупантами. Під час зварювання найманець з РФ застреливши 2 місцевих посібників окупантів, а в подальшому зрозумівши що накоїв хотів вкоротити собі життя, але залишився живий. На даний час утримується під вартою. В одному з окупаційних підрозділів 2 АК на передових позиціях в районі м. Кадіївка (Стаханов) був знайдений без ознак життя найманець з м. Смоленськ. Згідно висновків лікарської експертизи смерть настала в результаті передозування наркотичною речовиною”, – пише джерело.

Також збільшилася кількість травмувань та загибелі бойовиків в ДТП, більшість систематично та безкарно керують автомобілями в алкогольному та наркотичному сп’янінні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

“З родин загиблих місцевих бойовиків та кадрових військовослужбовців все частіше беруть розписку про не розголошення відомостей та обставин загибелі окупантів, лякаючи не виплатою грошового забезпечення у зв’язку з втратою годувальника. Куратори з РФ наказують спікерам недореспублік систематично занижати офіційну кількість загиблих та поранених, у зв’язку з низьким так званим призовому на “військову службу за контрактом” та не бажанням у останній годину захищати так звані границі “республіки”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, новий путінський беспілотник вчинив самогубство: відео розсмішило весь світ.

Як повідомляв "Знай.ua": "Потужне озброєння" Путіна навіть не завелося: тотальна поразка.

Також "Знай.ua" писав, що у Криму забили на сполох через нові проблеми з довкіллям, які загрожують анексованому півострову серйозною екологічною катастрофою.