Нещодавно у місті Абу-Дабі - в столиці Об'єднаних арабських еміратів - на міжнародній виставці зброї Росія представила сучасний беспілотник "КУБ-БЛА", чим розбурхав користувачів соціальних мереж.

Розробники показали не тільки зліт, а і сам процес пересування у повітрі цього безпілотника, а також деякі бойові операції, які він може виконувати.

Як зазначають розробники, головною перевагою цього безпілотника є те, що він має прихований запуск, дуже високу точність пострілу, він майже безшумний та дуже простий у поводженні.

Він може розганяти швидкість від 80 до 130 кілометрів на годину, перевозити навантаження вагою 3 кг, а також летіти приблизно 30 хвилин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі соціальних мереж щойно побачили відео, одразу почали його коментувати, адже на відео новинка російських розробників пролетіла 100 чи 200 метрів і впала.

Раніше ми писали, що президент країни-агресора Володимир Путін підписав закон, за яким зможе обирати категорії громадян, щоб надати їм громадянство своєї країни за спрощеною схемою.

Зазначається, що нове рішення прийнято спеціально під Україну. Раніше закон прийняла нелегітимна Держдума РФ. Російскі чиновники наголосили, що закон "в першу чергу спрямований на підтримку громадян України".

Новий закон передбачає, що Путін може визначати категорії іноземців, які в спрощеному порядку зможуть отримати громадянство РФ.

Нагадаємо, Володимир Путін отримав травму на тренуванні по дзюдо. Російський президент зійшовся в спарингу з олімпійським чемпіоном Беслані Мудрановим. У процесі бою глава держави-агресора травмував руку.

Як повідомляв "Знай.ua": у понеділок, 18 лютого, стало відомо про те, що популярна авіакомпанія, яка була єдиним експлуататором російських літаків у Європі, відмовилася від їхнього використання.

Також "Знай.ua" писав, що у Криму забили на сполох через нові проблеми з довкіллям, які загрожують анексованому півострову серйозною екологічною катастрофою. Анексований Росією півострів накрило нове екологічне лихо