Зима вирішила нагадати українцям, що вона ще при владі: в країну повертаються справжні лютневі морози.

Вже у п'ятницю, 22 лютого, в Україні нічна температура знизиться до 4-9 °, вдень до 2-7 ° морозу, в окремих областях очікується сніг. Про це пише "Хвиля", посилаючись на інформацію Українського гідрометцентру.

"У західних, південних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській і Донецькій областях сніг (на Закарпатті, Прикарпатті та Одещині місцями з дощем), місцями налипання мокрого снігу, в Карпатах значний сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах більшості областей місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 7-12 м / с, вдень в західній та південній частині місцями пориви 15-20 м / с, хуртовини", - йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру.

Відзначається, що нічна температура знизиться до 4-9 °, на півночі Лівобережжя до 10-14 ° морозу, вдень до 2-7 ° морозу; на Закарпатті, Прикарпатті, Одещині та Миколаївщині протягом доби від 2 ° тепла до 3 ° морозу.

У Криму вночі без опадів, вдень дощ, температура вночі та вдень 2-7 ° тепла.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У Києві в п'ятницю без істотних опадів. Вітер переважно північний, 7-12 м / с. Зниження температури протягом доби до 5-7 ° морозу. На Київщині також без опадів. Вітер переважно північний, 7-12 м / с. Зниження температури вночі до 4-9 ° морозу, вдень до 2-7 ° морозу.

У вихідні збережеться холодна без опадів погода, лише вночі 23 лютого в Приазов'ї і Криму сніг. Температура вночі 7-12 ° морозу, вдень 23 лютого 2-7 ° морозу, 24 лютого від 4 ° морозу до 1 ° тепла; в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях вночі 12-17 ° морозу, вдень 23 лютого 5-10 °, 24 лютого 2-7 ° морозу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний, північно-східний, 7-12 м / с.

На Київщині також збережеться холодна без опадів погода. Температура вночі 7-12 ° морозу; вдень 23 лютого 2-7 ° морозу, 24 лютого від 4 ° морозу до 1 ° тепла. Вітер північний, північно-східний, 7-12 м / с.

Згідно з прогнозом, в Україні 25-26 лютого істотних опадів не очікується. Температура вночі 25 лютого 3-9 ° морозу, в східній частині країни місцями до 12 ° морозу, 26 лютого 0-6 ° морозу; вдень в Україні 0-6 ° тепла, на Лівобережжі місцями 1-3 ° морозу.

У столичному регіоні температура вночі 25 лютого 3-8 ° морозу, 26 лютого 0-5° морозу; вдень 0-5 ° тепла. Без істотних опадів.

Нагадаємо, за словами синоптиків, українці можуть сміливо діставати теплий одяг - зима повертається.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, якою буде погода у березні

Також Знай.ua писав, про аномальному поведінку погоди.