Синоптики діагностували новий прихід зими в Україну. Рання весна порадувала багатьох українців, та ніхто не розраховував на те, що незабаром знову доведеться діставати пуховики, шапки і теплі валянки.

Сьогодні, на четвер, 21 лютого, прогнозуються суттєві погіршення погодних умов і різке похолодання з можливими опадами у вигляді снігу. Таке повідомлення передала прес-служба ДСНС ( Державна служба України з надзвичайних ситуацій). По всій країні очікуються сильний вітер, пориви будуть становити близько 15-20 метрів в секунду. Також служба попереджає українців одягатися тепліше і бути готовим до чергового наступу зими.

" Станом на 22 лютого в Західній і Південній Україні, а так само Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській та Донецьких областях очікується помірний сніг, висота білого покрову складе близько 1-6 сантиметрів заввишки. Місцями буде пролітати мокрий сніг. У Карпатах очікують настання повноцільної сніжної зими, допускають пориви завірюх та опади у великій кількості. Зниження температури в Україні вночі буде від -3 до 10 градусів морозу, вдень очікується від 0 до -6 ",- передає служба ДСНС у своєму повідомленні. Так само вони добавлили, що в наступні два дні погода зіпсується ще більше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

" 23-24 лютого буде "тихо",без істотних опадів, але погода все так само буде ставати критично холодною. Температура в нічний час буде опускатися від -6 до -12, вдень від -2 до -7. На сході країни буде критичне похолодання і різниця в градусах. У Чернігівській,Сумській, Харківській, Полтавській та Луганській областях вночі очікується значне похолодання від -12 до -18 вночі, вдень від -5 до -10 ",- додали у своєму зверненні рятувальники.

Нагадаємо раніше "Знай.ua" писав про аномальному поведінку погоди. На заході і сході люта зима, а в центральних областях вже давним давно прийшла весна.

Так "Знай.ua" писав про прогнози синоптиків на березень місяць. Що надіти і до чого готуватися українцям. Чи варто очікувати третього приходу зими?

Раніше "Знай.ua" повідомляв про погоду на кінець січня.Неоднозначний прогноз від синоптиків.