Погода на 21 лютого в Україні: точний прогноз

Четвер поділить Україну на дві частини: в одній буде йти дощ середньої сили, в іншій – мокрий сніг. А межа пройде по правому березі Дніпра. На кордоні опади не прогнозують, буде просто хмарна погода. Те ж відноситься і до південної частини.

На Заході дощі будуть по всіх областях вдень, а вночі істотні опади не прогнозують. Повітря стало холодніше тільки на пару градусів. Температура вдень у західних областях від +4 до +8 градусів, а вночі від +1 до -2 градусів. Вітер північно-західний 7-12 м/с.

На Півночі буде вдень і вночі мокрий сніг у Чернігівській і Сумській областях, в інших – просто хмарно. Вдень температура повітря в північних областях від +3 до -2 градусів, а вночі від +1 до -3 градусів. У Києві вдень від 0 до +2 градусів тепла, вночі від 0 до -2 градусів. Вітер північно-західний 7-12 м/с.

На Сході по всіх областях пройде мокрий сніг, який не закінчиться і вночі, до нього додається сильний холодний вітер. Поступово і тут холоднішає. Вдень температура повітря буде від -2 до +4 градусів, а вночі від -3 до +1 градусів. Вітер північно-західний 7-12 м/с.

На Півдні не прогнозують опади, як і в більшості центральних областей, однак хмарно. Вдень температура в областях від +5 до +9, вночі від 0 до +3 градусів. А в Криму– +6…+8 градусів вдень та +1…+3 градуси вночі. Вітер північно-західний 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Львів – вдень +5…+7, вночі 0…+2

Івано-Франківськ – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Чернівці – вдень +5…+7, вночі 0…-2

Хмельницький – вдень +3…+5, вночі -1…+1

Луцьк – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Рівне – вдень +3…+5, вночі -1…+1

Житомир – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Вінниця – вдень +3…+5, вночі 0…+2

Одеса – вдень +7…+9, вночі +1...+3

Миколаїв – вдень +6...+8, вночі 0...+2

Херсон – вдень +5...+7, вночі 0...+2

Сімферополь – вдень +6...+8, вночі +1…+3

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Черкаси – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Чернігів – вдень 0…-2, вночі 0…-2

Суми – вдень -1…+1, вночі -1…-3

Полтава – вдень 0…-2, вночі 0…-2

Дніпро – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Запоріжжя – вдень +4...+6, вночі -1...+1

Донецьк – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Луганськ – вдень 0…-2, вночі 0...-2

Харків – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Київ – вдень 0…+2, вночі 0…-2

Нагадаємо, раніше зазначалося, що в Полтавській області розгорівся великий скандал з участю Нової пошти, яка, як виявилося, внаглу обважує своїх клієнтів. Як стало відомо, з 30 одиниць вимірювальної техніки 25 непридатні до експлуатації.

Як повідомляв портал "Знай.ua": українців порадували угодою про безвіз з ще однією країною. На цей раз мова йде про Уругвай, в якому відтепер без візи можна перебувати протягом 90 днів.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

Як скоро прийде весна