безвіз
безвіз

ЄС кардинально ускладнив безвіз для українців: як тепер потрапити в Європу

Посли ЄС підтвердили неформальну домовленість між представниками Європарламенту та румунського головування в Раді Європейського союзу щодо змін візового кодексу. У зв'язку із змінами візового кодексу, заяви на отримання візи можна буде подавати в термін від 6 місяців (замість нинішніх трьох) до 15 днів перед поїздкою.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський звернувся до Порошенка: багато хто намагався нас прикрити

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

21 лютого кандидат у Президенти України Володимир Зеленський виклав новий випуск свого влога. Як раніше розповідав комік, під влогом він намагається показати, як проходять зйомки серіалу "Слуга народу" і як проходить підготовка до виборів, які відбудуться вже 31 березня. У новому випуску Зеленський звернувся до Петра Порошенка.

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Vodafone, Lifecell і Київстар доб'ють українців шаленими розцінками нових тарифів

Три найбільших українських мобільних оператора – Vodafone, Lifecell та "Київстар", які підвищують вартість своїх послуг.

Зокрема, в компанії Vodafone зазначили, що компанія піднімає вартість послуг. Тому вже з 15 лютого пакет послуг оператора Vodafone Unlim 3Г подорожчав з 65 гривень до 75. Більш того Vodafone Unlim 3G Plus зросла зі 100 гривень до 125.

Петро Порошенко і Нурсултан Назарбаєв
Петро Порошенко і Нурсултан Назарбаєв

Президент терміново відправив у відставку уряд

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв відправив уряд країни у відставку. Його заяву опубліковано на сайті глави держави. Тимчасово виконуючим обов'язки прем'єр-міністра призначено Аскар Мамін. За словами Назарбаєва, соціально-економічна ситуація в країні в попередні роки була стабільною, однак для нинішнього часу вжиті заходи для поліпшення життя казахстанців є недостатніми.

У Львові автобус з туристами потрапив в смертельну ДТП

Відділ комунікації поліції Львівській області повідомляє, що в ніч, 21 лютого, на трасі Львів-Шегині сталася дорожньо-транспортна пригода з летальним результатом. В цю злощасну ніч на трасі зіткнулися туристичний автобус і автомобіль Мерседес. Відомо, що за кермом автобуса перебував сорока шести річний киянин. Також відомо, що цей автобус займався пасажирськими перевезеннями. За кермом Мерседеса перебував тридцятип'яти річний мешканець Городка Львівської області.