Мешканці Дніпра про міські "делікатеси" можуть складати легенди, адже майже кожен житель міста приносив додому продукти з "сюрпризом".

Ось такий "делікатес" жінка купила в одному з супермаркетів Дніпра. Хотіла купити апельсини, а принесла додому вишукане блюдо.

Нещодавно цей список поповнив новий продукт - апельсини з черв'яками, які місцева мешканка купила в супермаркеті і принесла додому. Про це написала на сторінці "Лівобережний 3" у Facebook Катерина Шульгіна.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нещодавно на Київщині в цитрусових знайшли карантинний організм - середземноморську плодову муху. Як стало відомо, апельсини приїхали з Єгипту.

Інцидент стався в смт Вишневому Київської області. Туди привезли апельсинів з "подарунком" вагою майже 25 тонн. Про це стало відомо з повідомлення Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

Вантаж з небезпечними личинками приїхав з Єгипту. Зараз до нього застосовуються фотосанитарные норми відповідно до законодавства, а про інцидент сповістять Єгипет.

Нагадаємо, що в українській столиці один із супермаркетів шокував досить інноваційним інтер'єром.

Так, на вулиці Ванди Василевської в магазині "АТБ" серйозно пригнобили особистий простір не тільки продуктів, але і покупців. Місця для проходу між продуктовими рядами дуже мало.

Нагадаємо, "Ревизор" відвідав Дніпро і попередив в які магазини ні ногою. Торік Дніпро відвідала нова команда "Ревізор: Магазини".

Як повідомляв Знай. ua, Києві загорівся популярний торговий центр. Їдкий дим швидко оповив приміщення магазину.

Знай. ua писав, що Україну завезли 25 тонн апельсин з личинками мерзенних тварюк. Потрібно бути уважним при виборі продуктів.