Опади у вигляді снігу очікуються в деяких частинах країни, а також в Україну нагряне похолодання. У більшості областей дороги засмутять водіїв ожеледицею.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на дані українського гідрометцентру.

погода
погода
погода зима сніг

Так, за даними синоптиків, в більшості областей сила вітру складе від 7 до 12 метрів на секунду, але в західних областях та південних регіонах місцями можливі пориви 15-20 метрів на секунду. У регіонах очікується завірюха.

морози, снігопад
морози, снігопад

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На заході і півдні, у Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях у п'ятницю, 22 лютого, буде йти сніг. А от на Закарпатті, Прикарпатті та Одещині снігопади місцями "розбавлять" дощі. В Карпатських горах очікується сильний сніг. В інших частинах України, за прогнозами синоптиків, істотних опадів не передбачається.

прибирання снігу
прибирання снігу

Варто нагадати, що зима вирішила нагадати українцям, що вона ще при владі: до країни повертаються справжні лютневі морози. Вже в п'ятницю, 22 лютого, в Україні нічна температура знизиться до 4-9°, вдень до 2-7° морозу, в окремих областях очікується сніг. Зазначається, що нічна температура знизиться до 4-9 °, на півночі Лівобережжя до 10-14° морозу, вдень до 2-7° морозу; на Закарпатті, Прикарпатті, Одещині та Миколаївщині протягом доби від 2° тепла до 3° морозу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 22 лютого у Львові очікуються складні погодні умови. Львів наздожене холодне арктичне повітря. Детальніше про погоду і чим зайнятися в цей день. Цей день "ощасливить" львів'ян опадами і холодом. Так, поступово дощ перейде в мокрий сніг. У деяких районах Львова очікується дуже багато опадів. У зв'язку з цим, на дорогах буде ожеледиця, тому будьте гранично обережні.

Нагадаємо, зима знову покаже свій характер: на Україну мчить лютий циклон.

Як повідомляв Знай.uа погода на вихідні: температурні гойдалки українців змусять понервувати.

Знай.uа писав, погода на 22 лютого: буйна стихія заморозить всі надії на тепло.