В ніч на 22 лютого, у селі Ходосівка, що в Києво-Святошинському районі спалили автомобіль журналіста проекту "Школа корупції" Василя Крутчака.
Про це повідомив журналіст на своїй сторінці в Facebook та показав на відео, що сталося з його майном.

"Моє авто яке цієї ночі підпалили та авто молодої сім'ї, які теж постраждали", - написав постраждалий.

Як повідомляє поліція Київщини, повідомлення про загорання автівки Ford Fiesta надійшло о 5-й ранку. Автівка заявника, яка була припаркована на узбіччі, вогнем знищена повністю. Також згорів автомобіль, що знаходився поруч. З людей ніхто не постраждав.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Василь Крутчак пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю, а саме розслідувань щодо працівника прокуратури.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Василь додав, що не раз чув на свою адресу погрози.

Нагадаємо, в одному з готелів Львівської області сталося займання. Пожежа сталася у п'ятиповерховому комплексі, який знаходиться в селі Славське.

Як повідомляв портал Знай.ua, харків'яни налаштовані штурмувати міську владу. Люди проти підняття вартості проїзду у метро. Якщо раніше в харківській підземці проїзд коштував 5 грн, то тепер вартість зрівнялась зі столичною - 8 грн. Це при тому, що там зарплати порівняно з Києвом значно нижчі.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові поліцейський врятував життя пасажирам маршрутки, водія якої під час руху знепритомнів.

Дивіться: Що сталося з авто журналіста

Моє авто яке цієї ночі підпалили та авто молодої сім`ї, які теж постраждали.

Geplaatst door Vasyl Krutchak op Donderdag 21 februari 2019