Вагітна Каменських почала заливати горе алкоголем: зупини її, Потап

Українська співачка Настя Каменських опублікувала у своєму Instagram фото, на якому п'є шампанське. Про це передає Clutch. Вже давно в мережі не вщухають чутки про те, що між співачкою Настею Каменських і її продюсером Потапом є романтичний зв'язок. Прихильники впевнені, що зірки давно одружені, і чекають на появу спільної дитини.
Національний банк України (НБУ) на 22 лютого 2019 року встановив офіційний курс на рівні 27,00 грн/долар, що на 8 копійок нижче порівняно з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора. Офіційний курс гривні до долара на 22 лютого встановлено на такому рівні: 2700,263 гривень за 100 доларів (-8,4933 гривень).

Пугачова перенесла термінову операцію на серці: перші подробиці

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Відомій російській співачці Аллі Пугачовій провели термінову операцію у Москві. На даний момент її життю нічого не загрожує.

У четвер, 21 лютого, російські ЗМІ поширили інформацію про те, що 69-річна Алла Пугачова перенесла операцію в Москві в інституті Вишневського через проблеми з серцем.

Зеленський звернувся до Порошенка: багато хто намагався нас прикрити

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

21 лютого кандидат у Президенти України Володимир Зеленський виклав новий випуск свого влога. Як раніше розповідав комік, під влогом він намагається показати, як проходять зйомки серіалу "Слуга народу" і як проходить підготовка до виборів, які відбудуться вже 31 березня. У новому випуску Зеленський звернувся до Петра Порошенка.

Каменських скасувала весілля з Потапом через нещасний випадок

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Про роман Насті Каменських і Потапа розмови ходять вже давно, але мало хто знає, що закохані повинні були зіграти весілля ще в 2016 році.

Так, обізнані джерела повідомляли журналістам, що нібито зірки дійсно хотіли одружитися. Зазначимо, що підігріли чутки про роман зірок слова мами Олексія Потапенка про те, що Настя – його муза на все життя.