Тролейбус із пасажирами ледь не злетів у прірву у Дніпрі. Від падіння з віадука у сквер його врятували бетонні блоки, за які той зачепився колесом, повідомляє ТСН.

Десятки пасажирів дуже перелякалися, коли тролейбус раптом почав котитися вниз заднім ходом, але жоден з них врешті не травмувався.

Усе сталося близько першої години дня неподалік центрального мосту, де завжди жвавий рух. Тролейбус щойно розпочав підйом, аж раптом водієві стало зле. Чоловік знепритомнів, але за мить до того встиг задіяти ручне гальмо. Тролейбус дивом не зачепив інші авто під час некерованого руху заднім ходом.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пасажири вийшли через передні двері. Кондуктор і досі в шоковому стані. У мерії кажуть: за кермом тролейбуса був досвідчений водій. 58-річний чоловік працює тут майже половину життя, він був тверезим. Що викликало раптове погіршення стану, нині встановлюють лікарі.

"Водій вжив усіх заходів для зупинки тролейбуса. Тролейбус трошки скотився. Його утримали блокують блоки. Водія забрала швидка, одягла маску. Поки водій без свідомості", - прокоментував заступник директора КП "Дніпровський електротранспорт" Володимир Сусленков.

Раніше ми писали, що відділ комунікації поліції Львівської області повідомляє, що в ніч, 21 лютого, на трасі Львів-Шегині сталася дорожньо-транспортна пригода з летальним результатом.

В цю злощасну ніч на трасі зіткнулися туристичний автобус і автомобіль Мерседес. Відомо, що за кермом автобуса перебував сорока шести річний киянин. Також відомо, що цей автобус займався пасажирськими перевезеннями. За кермом Мерседеса перебував тридцяти п'яти річний мешканець Городка Львівської області.

В результаті аварії, на місці пригоди помер водій Мерседеса. З пасажирів автобуса за спеціалізованою медичною допомогою ніхто не звертався.

Нагадаємо, в українській столиці автобус набрав настільки багато людей, що його занесло.

Як раніше повідомляв Знай.uа, київське таксі провалилося в яму.

Знай.uа писав, в Данії на залізниці сталася масова аварія.