Стали відомі подробиці нападу ротвейлера у Вознесенську, що на Миколаївщині.

На неї напала собака прямо біля дитячого майданчика, і при цьому власник тварини був в алкогольному сп'янінні.

Фото загиблої дівчини

Також відомо, що він спеціально нацькував пса на дівчину.

27-річна загибла дівчина Євгенія ніде не працювала і часто вживала алкоголь, про це говорить мати загиблої, Анжела Доній. В той день вона зустріла свого колишнього хлопця Геннадія, який п'яний гуляв зі своїм собакою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як кажуть сусіди, чоловік постійно гуляє з собакою, при цьому тварина без намордника, а будучи п'яним, нацьковує його на перехожих.

За словами свідків, чоловік лише скомандував собаці - "фас" і спустив з ланцюга. Розлючений собака відразу ж кинулася на дівчину і почав гризти.

«Він просто сказав «фас» і спустив з ланцюга, тут собака почала гризти, тут і тут кров. А далі він розвернувся і пішов, він був п'яний і дівчина була п'яна», – каже сусід загиблої дівчини.

Саме сусіди викликали медиків для постраждалої, а також поліцію.

«Дівчина була у несвідомо стані», – каже начальник Вознесенського відділу поліції.

У свідомість дівчина так і не прийшла – померла в лікарні через втрату крові. Пес буквально зняв з неї скальп.

«Гостра крововтрата, був повністю знятий скальп, і множинні рани тіла. Тіло привезли вже таке, що йде з життя», – зазначає завідувач відділенням хірургії в районній лікарні.

Власник собаки після смерті дівчини намагався втекти, але поліцейські швидко його знайшли – його допитують. Кримінальну справу розслідують за статтями «умисне вбивство» і «залишення в небезпеці постраждалої». Поки його немає вдома, сусіди вимагають покарати пса, якого господар привчив до ненависті до людини.

Нагадаємо, Під Миколаєвом собака загризла дівчину біля дитячого майданчика: відео

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Бійцівський собака загризла вагітну жінку та її маленького песика: відео

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві проломили череп догхантеру Святогору: народний самосуд над мучителем, фото 18+