На вихідні, 23-24 лютого, синоптики прогнозують в Україні мінливу хмарність без опадів, вночі в окремих регіонах температура буде досягати -15 градусів.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

Так в суботу, 23 лютого, на всій території України очікується суха погода при мінусових температурах і змінна хмарність.

На заході вдень стовпчик термометра покаже -2...-5 градусів. На сході країни денна температура повітря -4...-8, а вночі температура повітря опуститься до -15.

В центральних і північних регіонах стовпчики термометра вдень опустяться до -8. На півдні буде дещо тепліше, денна температура повітря вдень -1...-5.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В неділю, 24 лютого, опадів не буде. Також синоптики розповіли про можливе потепління у цей день.

На заході денна температура сягатиме +1 за Цельсієм, прогнозують мінливу хмарність; на півдні очікується від -3 до нуля.

На півночі і сході буде прохолодніше: денна температура повітря 0...-5, а вночі місцями похолодає до -15 градусів. У південних областях без опадів, вдень стовпчики термометрів покажуть 0...-3 градуси.

Нагадаємо, що опади у вигляді снігу очікуються в деяких частинах країни, також в Україну нагряне похолодання. В більшості областей дороги засмутять водіїв ожеледицею.

Так, за даними синоптиків, в більшості областей сила вітру складе від 7 до 12 метрів на секунду, але в західних областях і південних регіонах місцями можливі пориви 15-20 метрів на секунду. У регіонах очікується завірюха.

На заході і півдні, у Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях у п'ятницю, 22 лютого, буде йти сніг. А от на Закарпатті, Прикарпатті та Одещині снігопади місцями "розбавлять" дощі. В Карпатських горах очікується сильний сніг. В інших частинах України, за прогнозами синоптиків, істотні опади не передбачаються.

Як повідомляв Знай.uа, погода на вихідні: температурні гойдалки українців змусять понервувати.

Також Знай.uа писав, погода на 22 лютого: буйна стихія заморозить всі надії на тепло.