Вночі в п'ятницю, 22 лютого, невідомі проникли в квартиру голови ради Лабораторії законодавчих ініціатив і подруги вбитої Катерини Гандзюк Світлани Матвієнко. Незважаючи на те, що незаконне проникнення підлаштували під пограбування, цінні речі не чіпали і лише розклали по квартирі, розповіла активістка на своїй сторінці в Facebook.

Матвієнко зазначила: "Дивно прокинутися вранці і зрозуміти, що поки ти спала, у тебе були гості. Чемні гості. Які розклали твої речі, подіставали всі коробочки, і всі залишили відкритим - просто, щоб показати, що гостей нічого не цікавить - ніякі цінні речі". Також вона додала, що гроші, коштовності і техніка залишилися недоторканими.

Жінка написала: "Дуже огидне відчуття. І думки в голові - що я робила, які плани здійснювала, на які акції ходила, кого тегала в постах. Дуже не люблю увагу до себе і не вважаю, що варто боятися чого-небудь. Але це б я хотіла юридично зафіксувати і публічно. Чесно не знаю що це і кому потрібно, не знаю чому, але знаю одне - це дуже неприємно".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, вона заявила про те, що не має зброї, заборонених речовин або інших незаконних предметів, проте якщо через деякий час вони все ж знайдуться в її будинку, то вона не здивується.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Дніпрі автобус ледь не злетів у прірву – його врятували бетонні блоки. Пасажири були шоковані, коли транспорт покотився заднім ходом, але, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал "Знай.uа": одна з абонентів мобільного оператора Київстар розповіла цікаву історію про зникнення грошей з рахунку. За словами дівчини, вона звернулася до оператора з цього питання, на що отримала відповідь, що гроші списані за інтернет, яким користується телефон в той час, як його господиня спить.

Також "Знай.uа" писав, що українська столиця посіла першу сходинку у рейтингу бюджетних міст для подорожей. Європейців приваблюють доступні ціни на готелі, адже за вихідні удвох доведеться викласти 250 євро, що для них невеликі гроші.