Державний "ПриватБанк" готовий віддати 50 тисяч гривень кожному, хто надасть інформацію правоохоронцям про пограбування банкомату в Харкові, яке було скоєно 22 лютого.

Таку заяву було опубліковано в пресс-службі банку у п'ятницю, 22 лютого.

ПриватБанк
ПриватБанк

Повідомляється, що в ніч з четверга на п'ятницю у Харкові невідомі зловмисники за допомогою спеціальних засобів підірвали банкомат фінансової установи, який розташований у приміщенні госпіталю на вулиці Врубеля. Трапився інцидент близько 3 години ночі. Наряд охорони прибув на місце події, але злочинці вже встигли сховатися.

Приватбанк
Приватбанк

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Зараз співробітники служби безпеки банку і слідчі поліції з'ясовують обставини злочину та встановлюють факти, які могли вказати на зловмисників.

"Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, e-mail: security@privatbank.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується". написали в прес-службі

ПриватБанк
ПриватБанк

Нагадаємо, що найбільший банк України, раніше власність політичного і громадського діяча, Ігоря Коломойського, " ПриватБанк" образив свого клієнта в День його народження. Чоловік був ошелешений, коли в такий святковий і важливий день банк відключив для нього важливу функцію безготівкового розрахунку. При спробі оплати карткою, виявилося, що його банківський рахунок пішов у мінус. Клієнту довелося вжити крайні заходи і обміняти свої доларові заощадження на гривні і внести на карту.

Лист скривдженого клієнта потрапив у мережу, і тільки тоді "ПриватБанк" прийняв заходи по усуненню даного казусу.

Також "Знай.uа" писав про нововведення у системі роботи "Приватбанку". Будь изминений варто очікувати людям.

Раніше "Знай.uа" сповіщав про те, що найбільший банк України залишив головний IT-шник. Хто тепер буде відповідати за питання технічної частини.