Чинний мер Києва Віталій Кличко осоромився в ефірі одного з телеканалів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, цього разу Клично зазначив про поліпшення смертності у відділеннях реанімаціях столичних лікарень.

"Якщо раніше у відділенні інтенсивної терапії помирав кожна шоста людина, то тепер - кожен другий. Це дуже важливо. Ми піднімаємо рівень, ми рятуємо життя", - розповів мер Кличко.

У свою чергу журналістка Тетяна Висоцька зазначила, що Клично лише повториив раніше завчені фрази та жодним чином не вникав самостійно у питання та проблемні сторони лікарень.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сміятися чи плакати. Послухайте, як міський голова міста Києва Кличко хвалиться: «Якщо раніше у відділенні інтенсивної терапії помирала кожна шоста людина, то тепер – кожна друга». Перемога, вважає мер столиці України. Людина повторює завчені фрази, не вникаючи у суть. Тому й не усвідомлює, коли щось перекручує і виголошує дурниці. То сміятися нам чи плакати? Хоча, що за питання. Адже це не Кличко керує містом, а мафія забудовників, яку він привів, та інші гидотні мармизи. Плачте, тепер, кияни, спостерігаючи за тим, як наше місто руйнують. До слова, Кличко ще очолює партію «Блок Петра Порошенка»? Очолює ж?

Geplaatst door Tetyana Vysotska op Vrijdag 22 februari 2019

"Сміятися чи плакати. Послухайте, як мер міста Києва Кличко хвалиться: "Якщо раніше у відділенні інтенсивної терапії вмирала кожна шоста людина, то тепер - кожен другий". Перемога, вважає мер столиці України. Людина повторює завчені фрази, не вникаючи в суть. Тому і не усвідомлює, коли щось спотворює і вимовляє дурниці. Сміятися нам чи плакати? Хоча, що за питання. Адже це не Кличко керує містом, а мафія забудовників, яку він привів, і інші мерзенні пики", - прокоментувала журналістка Тетяна Висоцька.

Разом з тим варто відзначити, що Віталій Кличко розкритикував Зеленського як потенційного президента України. За словами мера Києва і легенди боксу, дуже небезпечно, що в президенти йде людина, що раніше не мав політичного досвіду.

Кличко вважає, що Зе!Президент – це те ж саме, що пасажир, який сів за штурвал літака. Заява прозвучала під час Українського ланчу на Мюнхенській конференції з безпеки.

Він зазначив, що йому незрозуміло, коли кандидат у президенти пише свою політичну програму методом всенародного участі. При цьому Кличко пояснив, що хотів би прокоментувати кандидатів у президенти без політичного досвіду.

"Досить креативно сказати давайте писати програму разом з народом. Але це мені нагадує пасажира, який потрапив в кабіну пілота і просить пасажирів ради, як злітати. Я не хотів би опинитися в такому літаку", - сказав мер Києва.

Нагадаємо, лікарі терміново звернулися до українців через смерть 8-місячного малюка від страшної інфекції.

Як повідомляв "Знай.ua", у Кличка розповіли, коли нагріють домівки киян, проте є одна проблема.

Також "Знай.ua" писав, що Кличко анонсував зміни в київському метрополітені.

Кличко - про кримінал 90-х, страху і мотивації / KishkiNa