В інтернеті виявили "двійників" скандального дуету ANNA MARIA, які нещодавно потрапили у грандіозний скандал.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що раніше дует опинився серед учасників фінального етапу Національного відбору на Євробачення-2019 року.

Проте під час інтерв'ю з журналістом Романом Скрипіним вони неочікувано озвучили яскраву проросійську позицію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У свою чергу на своїй сторінці в соцмережі Facebook блогер Дмитро Коваленко опублікував пост, порівнявши Анну і Марію Опанасюк з колишньої радницею екс-президента України Віктора Януковича Ганною Герман і офіційним представником МЗС Росії Марією Захарової.

"Буду за них голосувати!", - написав користувач, супроводивши свій пост відповідним фото. "А я за їх пластичного хірурга", "Ганнуся та Маруся", - написали в коментарях до посту інтернет-користувачі.

Разом з тим варто відзначити, що відомий гуморист Сергій Притула вже не вперше отримує порцію критику на свою адресу через жарти. Приміром, коли він покепкував над Зеленським, порівнявши його кандидатуру із артистами шоу "Танці з зірками", коментарі посипалися один за одним.

Хоча сам ведучий не раз пояснював: недоброго задуму у нього не було, а всю іронію треба сприймати виключно з почуттям гумору, а не як звинувачення тієї чи іншої людини.

Другий півфінал Національного відбору на Євробачення-2019 також відзначився кількома скандалами у мережі. Зокрема, шквал коментарів викликав коментар телеведучого Сергія Притули щодо вбрання співака KHAYAT (справжнє ім'я – Андрій Хаят).

Артист вийшов на сцену Національного відбору у вбранні, що нагадувало халат. У такому одязі KHAYAT презентував свою пісню Ever, що поєднала фольклорні мотиви з електронною музикою.

За традицією, після ефектного номера з артистом поспілкувався ведучий шоу Сергій Притула. Шоумен згадав історію з побиттям KHAYAT у Києві, дотепно поєднавши інцидент з образом співака.

"Якщо ви так одягаєтесь у метро, то не дивно, що вас побили!", – пожартував Сергій Притула.

Нагадаємо, фіналістки Нацвідбору на Євробачення-2019 потрапили в страшний скандал з Кримом і Росією.

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала висказала все після ефіру Нацвідбору на Євробачення 2019.

Також "Знай.ua" писав, що Melovin розповів, хто переможе у Нацвідборі на Євробачення 2019.

PRIME СКРИПІН: Анна-Марія