Україна нарешті визначила із артистами, котрі будуть брати участь у цьогорічному Національному відборі на "Євробачення 2019". 22 січня відбудеться традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Всього за право поїхати на конкурс до Ізраїлю змагатимуться 16 претендентів, дехто з яких робитиме це не вперше і навіть не вдруге.

Також у Нацвідборі 2019 свої сили випробовуватимуть:

Kazka

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Laud

Tayanna

Braii

Freedom jazz

YUKO

The Hypnotunez

Brunettes Shoot Blondes

VERA KEKELIA

ЦеШо

Ivan NAVI

ANNA MARIA

BAHROMA

LETAY

КiRA MAZUR

KHAYAT

"...Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не усміхнулася. Приємно, що вони не склали рук, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно", - сказав продюсер Руслан Квінта.

Євробачення 2019, претенденти від України
Євробачення 2019, претенденти від України

До слова, Tayanna спробує себе вже вдруге: минулого року вона теж намагалася пройти у Національному відборі на перше місце, але все закінчилося скандалом.

Tayanna
Tayanna

Tayanna
Tayanna

Артистку звинуватили у плагіаті, одним із перших її розкритикував Андрій Данилко, котрий на той час сидів у суддівському кріслі.

Не вдалося здобути перемогу і учаснику, якого обрала минулого року Україна: Melovin опинився на останніх позиціях із піснею Under the Ladder, втім зовсім не розчарувався: каже, зробив все можливе в ефектному образі Дракули – на сцені він ніби повставав із мертвих, чим дуже здивував публіку.

Melovin, учасник "Євробачення 2018"
Melovin, учасник "Євробачення 2018"

Однак, голосів на те, щоб пройти хоча б у першу десятку ефектному одеситу з різними лінзами не вистачило.

Melovin
Melovin

Після цього він зізнався, що більше ніколи не братиме участі у подібних конкурсах.

Дивіться: Melovin, Under the Ladder (Євробачення 2018)

Те ж саме сталося із Женею Галичем. Англомовна композиція Time у 2017-му не зіграла на емоціях глядачів, артист опинився практично на самому низу рейтингів.

Дивіться: Женя Галич, Time

Нагадаємо, Олега Винника запідозрили у романі зі відомою співачкою. Як повідомляв "Знай.ua", Melovin презентував новорічний хіт. Також "Знай.ua" , популярний український гурт The Erised припинив своє існування.