Популярна українська група The Erised оголосила про розпад.

Про сумну новину для шанувальників музиканти повідомили в соціальній мережі Facebook.

Музичний колектив був відомий в нашій країні. Так група виходила у фінал Національного відбору на Євробачення 2018.

Артисти не пояснили причин розпаду, лише подякували фанам за постійну підтримку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"історія The Erised підійшла до кінця...
дякую всім, хто був з нами!

this is the end of the story..." - свідчить напис.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український продюсер Денис Путінцев розповів, що співак Melovin (Костянтин Бочаров) переміг у Національному відборі на "Євробачення-2018" завдяки п'яти маніпулятивним факторам, які привертають увагу. "The Erised - приклад музичної значущості у вузьких колах, яка тьмяніє софітах мас-маркету. Я давно знаю Соню Сухорукову (вокалістка колективу). Один час ми навіть намагалися разом працювати. Гарна дівчинка з мого улюбленого Харкова. Але пора бути жорсткіше, працездатні і вміти подавати себе - і зовні, і внутрішньо", - сказав продюсер.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відбувся фінал Національного відбору на Євробачення-2018. Так на сцені виступили шість учасників. Переможцем конкурсу став талановитий співак Melovin.
"Знай.uа" писав, що O. Torvald Женя Галич не став оправлываться за свою невдачу. "Повірте, це поразка мало значення тільки для тих людей, які за цим стежили. Особисто я за "Євробаченням" ніколи не стежив, не був зачарований нею, тому ніякого розчарування, про який запитують, у мене і не було. Ми зробили все, що могли. У нас було дійсно круте виступ ", - підкреслив Галич. З цієї історії довелося зробити не надто приємні, але повчальні висновки – тепер музикант більше ніколи не наважиться на таку "авантюру", тим більше, що на його думку, суть конкурсу змінює політична ситуація країн-учасниць і брак фахівців.