Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує на зйомках Національного відбору на Євробачення 2019. У своєму пості Джамала розповіла, що думає про виконавців, які прийшли на відбір у цьому році.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Джамали, вона позує в стильному вбранні, під час зйомок другого півфіналу Нацвідбору. На ефір зоряний член журі прийшла у витонченій чорній сукні з незвичайним білим коміром, на якому видно яскравий принт. Волосся Джамали випрямлене і розпущене, а на обличчі стриманий макіяж. У підписі до фотографії артистка і член журі висловила все, що думає про учасників Нацвідбору.

"Я рада, що більшість глядачів Нацвідбору проголосували за групу, яка існує вже давно, @freedomjazz_official. Їх артистизм та професіоналізм побачили всі! Це був дуже крутий виступ! І ви це відчули. @annamariaduet – ще одні круті виконавиці, дуже класно заспівали. На мою думку, їх пісня занадто передбачувана. Хоча, можливо, для конкурсу це і непогано. @Kazka.band. Я зазначила, що Саша дійсно виросла як співачка за цей рік. Пісня та номер зроблені доволі цікаво, але все ж залишилися питання до її співу наживо! Думаю, у фіналі їм буде набагато складніше, адже на них чекає неабияка конкуренція від @freedomjazz_official, @maruvofficial, @brunettesshoitblondes, @yukoua.

Хочу ще раз сказати про цікавий тембр @ado.khayt! Крім того, мені дуже сподобалася його манера спілкування з ведучим та суддями, його відповіді. Це складає дуже круте враження про нього!
Він дуже чемна людина. А я ось не втрималась і зараз переймаюся, що не дуже добре вийшло з цитуванням його пісні. Визнаю і вже особисто вибачалася! Бажаю йому, щоб він став ще впевненішим у своєму вокалі та написанні пісень. Дуже хочу побачити його на наступному Нацвідборі. @laud_vk залишається для мене поп-соул-виконавцем, який все ще у пошуку своєї пісні для Євробачення. Його цьогорічна композиція дуже кльова, як і сингли @letay_official та @bahroma. Це чудові українські пісні! Мені взагалі подобається, що після Нацвідбору поповнюється скарбничка нашої української музики. Головне, що ці пісні залишаються, слухайте та любіть їх! Всім дякую! Чекаємо фіналу!". – написала Джамала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки і засипають її компліментами в коментарях. Багато також почали висловлювати свою думку про учасників Нацвідбору.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.