Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір - ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве пляжне фото з новорічного відпочинку.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі знаменитості, вона позує в обнімку зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром на території готелю. Парочка стоїть на тлі пальм у пляжному одязі, який на фото не видно. Зате видно, як артистка та її чоловік засмагли. Відомо, що Джамала вирушила на свята на сонячний Маврикій, а в своєму пості співачка розповіла про готель і активний відпочинок, який він пропонує. За її словами, в цей раз вони з чоловіком відпочивали двоє, але наступного разу планують взяти в подорож маленького сина.

"Вдячності пост. Я вдячна острову Маврикій і готелю за натхнення і незабутні емоції! Вперше відпочивали в мережі готелів @clubmed та під враженням від їх філософії. Вони заохочують своїх гостей відпочивати активно. Навіть не могла уявити, що за 2 тижні я спробую sailing, kayaking, water skiing, archery, Pilates, Zumba, aqua gym, snorkeling, tennis, beach volleyball і тд! А головне, що тебе ніхто не тисне, ніхто не закликає (в інших готелях це дратувало), у всіх є мобільний додаток з найближчими активностями, а ти плануєш розклад на свій розсуд".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У своїх сторіс я показувала життя готелю, і ви помітили, що багато сімей відпочивають з дітьми. Ніколи не бачила стільки розваг для дітей! На цей раз ми були удвох з чоловіком, без Еміра, але в наступний раз, дай Бог, поїдемо з сином! Тому що сюди можна і навіть потрібно їхати з дітьми. Територія: велика, взагалі немає відчуття, що готель повний, незважаючи на high season. Їжа: неймовірно смачно! Інакше і бути не може, коли над меню сітки працюють бренд-шефи з міжчленівськими зірками. Це без перебільшення був найкращий шведський стіл по системі all inclusive".

"Пляж, океан, дрібний пісочок, мілина (дуже добре дітей). Для тих, хто хоче поплавати на глибині, є такі місця. Вода там тепла і чиста, є корали і водорості. Обслуговування: дуже сподобалася дружелюбність, але при цьому ненав'язливий сервіс. Інструктори дуже професійні і завжди підбадьорюють! Якщо вам щось цікаво, питайте. Сам Маврикій дуже загадковий, з різноманітною природою, приємними людьми, які завжди при зустрічі говорять тобі Bonjour!", - написала Джамала.

Шанувальники в захваті від такої розповіді артистки, а багато хто помітив, що Джамала дуже добре засмагла. Парочку засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.