Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве пляжне фото з новорічного відпочинку.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі знаменитості, вона позує сидячи з коктейлем на території готелю. Відомо, що Джамала з сім'єю відправилася на свята на сонячний Маврикій. На фото артистка з'явилася в чорному купальнику, який підкреслює підтягнуту фігуру і оголює стрункі ніжки. Джамала сидить у величезному плетеному кріслі на сонячній терасі зі склянкою зеленого напою. Її волосся мокре і спадає на спину, а на обличчі сонцезахисні окуляри і сяюча посмішка.

У підписі до фотографії Джамала написала: "Приємного проведення часу!", і залишила кілька хештегів. Геолокація до фотографії свідчить про те, що артистка відпочиває в чотирьох зірковому готелі Club Med La Pointe aux Canonniers. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від її пляжного фото, і засипають зірку компліментами та побажаннями гарного відпочинку.

"Струнка! Відпочинь там так, щоб потім ми всім Києвом відчули", "Засмага чудово лягла", "Красуня. Шикарна форма", "Красуня!", "Дивись не згори на сонечку. Хто буде викладати такі соковиті фотки?", "Крута", "Як зазвичай, подивилася на сонце і відразу чорна", "Як завжди красуня", "Засмагла красуня", "Схудла, засмагла. Красива", "А хточь згорів трохи", "Нереально красива", "Красуня! Засмага Вам до лиця", "Ви так схудли, Джамала. Ви молодчинка", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Джамали.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.