Останніми днями в Україні відчувається сильне похолодання внаслідок циклону. У найближчу добу морози збережуться по всіх країні.

В Україні у неділю, 24 лютого, буде без опадів, а стовпчик термометра опуститься до -17 градусів, повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозуют відсутність опадів, однак на дорогах місцями буде ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі в західних регіонах, а також у Житомирській, Вінницькій та Київській областях, 3-8 ° морозу, на решті території -6 ...- 11 °, в більшості східних областей і в Карпатах 12-17 ° морозу; вдень в Україні від 2 ° тепла до 3 ° морозу.

У Києві 24 лютого без істотних опадів. Температура вночі 4-6 ° морозу, вдень близько 0 °.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відомий український синоптик Наталя Діденко також повідомила, що опадів на вихідні не очікується, але низька температура буде по всій Україні.

"Вихідними, 23-24 лютого, антициклон витіснить з України сьогоднішню негоду, яка охопила Захід та Південь, і тому суттєві опади малоймовірні.
Проте похолодання посилиться", - написала Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Що стосується погоди в Україні у понеділок, 25 лютого, то істотних опадів не очікується. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний і північно-західний, 7-12 м / с.

Температура повітря вночі 1-6 ° морозу, в східних областях і в Карпатах до 11 ° морозу; днем 1-6 ° тепла.

У Києві 25 лютого без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі 1-3 ° морозу, вдень 2-4 ° тепла.

Нагадаємо, що 164 роки тому французький астроном Урбер Левер'є вперше презентував на публіці синоптичну карту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в лютому погода більше нагадувала весняну, в деяких регіонах країни навіть зацвіли кульбаби. Однак, за словами синоптиків, скоро ситуація зміниться. Слід готуватися до нового похолодання.

Також "Знай.ua" писав, погода на тиждень: на українців чекають пекельні випробування, багато дощів і сніг. З п'ятниці суттєво похолоднішає у всіх областях країни.