Нагадаємо, що днями під час походу на гору Піп Іван сталася страшна трагедія. Так, в результаті переохолодження загинули 24-річний Роман Беркещук та 60-річний Павло Вінтоняк.

Про це стало відомо завдяки повідомленням ТСН.

"Двох чоловіків знайшли мертвими від переохолодження – це житель Коломиї, завзятий мандрівник 24-річний Роман Беркещук, і керівник коломийської станції юних техніків 60-річний Павло Вінтоняк", - йдеться в повідомленні.

сніг у Карпатах
сніг у Карпатах

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також лікарі повідомили, що двоє постраждалих, яким вдалося врятуватися, потребують госпіталізації. Туристи повідомили, що причиною обмороження стало різке погіршення погодних умов.

Варто нагадати, що в українській столиці стався страшний пожежа. Однокімнатна квартира згоріла дотла. Відомо, що пожежа сталася за адресою Голосіївський проспект, 94. В момент загоряння всередині житла було двоє мешканців. До великого щастя, вони не постраждали, але у вогні загинув їхній домашній друг - декоративна щур. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, займання сталося в кімнаті квартири. При яких обставинах, на даний момент невідомо. Але за словами господині житла, під час її конфлікту з сином, чоловік облив меблі бензином і підпалив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Індія шокувала весь світ пожежею нечуваного масштабу. Вогонь охопив величезну територію. Зокрема, постраждали і люди. Поруч з аеродромом повітряно-військових сил Індії було розташовано автомобільну парковку на якій і сталося займання. На момент загоряння в країні проводилося масштабне авіашоу. Власне тому горіли не ті, що літають, а ті що стоять. Через нестерпну духоту, спеку та проблеми з справністю робочих деталей машини сталося загоряння яке охопило 300 машин на паркінгу.

Нагадаємо, у жахливій ДТП загинули 20 шахтарів: рятувальники збирають трупи по трасі.

Як повідомляв Знай.uа у жахливій ДТП на Львівщині зіткнулися авто, мікроавтобус і вантажівка: є постраждалий.

Знай.uа писав, у Києві євробляха збила стовп і зупинку, є загиблий: деталі.