Під час вагітності виконувати фізичні вправи не тільки можна, а й потрібно.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що фізичні вправи значно покращують самопочуття майбутньої матусі, піднімають настрій та навіть зменшують симптоми токсикозу. Проте експерти тут же додали, що величина навантажень та характер вправ на кожен місяць вагітності доволі різняться.

Коротко про міфи, пов’язані з вагітністю та тренуваннями

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У більшості жінок є два варіанти поведінки під час вагітності:

• вони ніколи не відвідували спортзал, але чули, що під час вагітності це корисно;

• вони активно відвідували спортзал, але чули, що фізичні навантаження можуть зашкодити здоров’ю плода, тому перестають займатися з перших тижнів вагітності.

При цому лікарі відзначають, що обидва варіанти є хибними . Попри те, що другий – менш небезпечний. Якщо коротко: починати займатися потрібно хоча би за півроку-рік до вагітності, щоб підготувати організм (головні стратегічні об’єкти тренувань – м’язи ніг та спини, оскільки по мірі росту плода буде змінюватися центр тяжіння, а під час безпосередньо пологів потрібен добре розвинутий прес).

Статистика свідчить, що в такому випадку є менше загроз переривання вагітності на початкових термінах та легше переносяться зміни в організмі (зокрема, йдеться про гормональний фон).

Разом з тим варто відзначити, що Настя Каменських і її фігура завжди в центрі уваги. Останнім часом за спекотної красуні NK сохнуть не тільки українські, але і латиноамериканські чоловіки. Пишний бюст, округлі стегна – її не можна назвати худенькою, але і заявити, що вона некрасива або товста – просто язик не повертається. Тим не менш, за нову фотографію в соціальній мережі Instagram, де Каменських позує в джинсах і облягаючому светрі, її трохи присоромили шанувальники.

Настя помітно набрала вагу, багато хто навіть запідозрили її у вагітності від одного і сценічного колеги Олексія Потапенка (Потапа).

"Це я в офісі. Вся моя команда ірже за кадром. Дуже багато ми готуємо для вас. Багато-багато-багато! І я щаслива, що це багато створюється з моїми улюбленими лапочка, намистинками, котиками!" – емоційно підписала кадр Настя.

Нагадаємо, Лобода в Росії заговорила українською.

Як повідомляв "Знай.ua", навіть мавпи здатні займатися бізнесом.

Також "Знай.ua" писав, що ці знаки Зодіаку не бачать кордонів у відносинах.

Поради дієтолога - Харчування у період вагітності