Медики заявили, що всім, хто страждає від оніміння ніг, слід насторожитися, оскільки за цим можуть критися небезпечні захворювання.

Надмірна вага

У результаті виявляється зайве навантаження на суглоби, внаслідок чого відбувається знос меніска. Вранці в такому випадку виникає слабість в ногах, а саме в гомілковостопних і колінних суглобах. Причиною є те, що за ніч суглоби розслабляються, а з ранку навантаження на них різко зростає, коли ви встаєте з ліжка. Протягом півгодини після підйому неприємні відчуття поступово проходять.

Ревматоїдний артрит

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В цьому випадку сполучна тканина запалюється з одночасним ураженням суглобів. Першою ознакою розвитку недуги є ранкова скутість у суглобах. У цьому випадку ускладнений рух зберігається протягом години, його також супроводжує слабкість у м'язах. Згодом може статися порушення діяльності суглобів та їх деформація.

Псоріаз

При псоріазі скутість суглобів спостерігається лише в 6% випадків і цьому передує прояв захворювання на шкірному покриві. Захворювання вражає як дрібні, так і великі суглоби, при цьому спостерігається набряк, в тому числі прилеглої ділянки, а також почервоніння.

Ревматизм

Недуга з'являється в результаті впливу бета-гемолітичного стрептокока групи А в результаті перенесеного захворювання горла (хронічного тонзиліту, ангіни, фарингіту) стрептококового походження. Захворювання, як правило, вражає великі суглоби. Захворюванню властива симетричність і "летючість". При запаленнях спостерігається почервоніння шкіри навколо суглоба, а також підвищення його температури.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Укрзалізниця осоромилася зі своїм купе, за який пасажир виклала майже півтори тисячі гривень. За словами жінки, від переохолодження її врятували лише дві ковдри.

Як повідомляв портал "Знай.uа": епідемія кору стрімко поширюється по Україні. Нещодавно стало відомо про те, що хвороба скосила майже половину співробітників відділення поліції в Одеській області.

Також "Знай.uа" писав, що власникам автомобілів на єврономерах розповіли про правила розмитнення та вартscnm процедури.