У мережі з'явилося інтерв'ю з найвідомішим догхантером України Олексієм Святогором, якого днями жорстоко побили в Києві.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, за словами садиства напидники били його тупим важким предметом, можливо навіть битою та кастетом. Лікарі діагностували у Святогора струс мозку і втиснутий перелом лобової кістки.

Варто відзначити, що сам Святогор розповів, що став жертвою своїх "життєвих переконань". При цьому себе він називає так званим "санітаром", який допомагає звільняти міста від безпритульних тварин.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що зоозахисники домоглися того, щоб Святогор відповів за свої дії в суді. Його звинувачують у поширенні інформації, котра пропагує культ насильства і жорстокості.

Разом з тим варто відзнаичти, що стали відомі подробиці нападу ротвейлера у Вознесенську, що на Миколаївщині. Відзначається, що на дівчину напала собака прямо біля дитячого майданчика, і при цьому власник тварини був в алкогольному сп'янінні.

27-річна загибла дівчина Євгенія ніде не працювала і часто вживала алкоголь, про це говорить мати загиблої, Анжела Доній. В той день вона зустріла свого колишнього хлопця Геннадія, який п'яний гуляв зі своїм собакою.

Як кажуть сусіди, чоловік постійно гуляє з собакою, при цьому тварина без намордника, а будучи п'яним, нацьковує його на перехожих.

За словами свідків, чоловік лише скомандував собаці - "фас" і спустив з ланцюга. Розлючений собака відразу ж кинулася на дівчину і почав гризти.

"Він просто сказав "фас" і спустив з ланцюга, тут собака почала гризти, тут і тут кров. А далі він розвернувся і пішов, він був п'яний і дівчина була п'яна", – каже сусід загиблої дівчини.

Саме сусіди викликали медиків для постраждалої, а також поліцію.

"Дівчина була у несвідомо стані", – каже начальник Вознесенського відділу поліції.

У свідомість дівчина так і не прийшла – померла в лікарні через втрату крові. Пес буквально зняв з неї скальп.

"Гостра крововтрата, був повністю знятий скальп, і множинні рани тіла. Тіло привезли вже таке, що йде з життя", – зазначає завідувач відділенням хірургії в районній лікарні.

Власник собаки після смерті дівчини намагався втекти, але поліцейські швидко його знайшли – його допитують. Кримінальну справу розслідують за статтями "умисне вбивство" "залишення в небезпеці постраждалої". Поки його немає вдома, сусіди вимагають покарати пса, якого господар привчив до ненависті до людини.

Нагадаємо, київських пільговиків позбавлять права безкоштовного проїзду.

Як повідомляв "Знай.ua", в СБУ показали, як Росія використовує своїх попів.

Також "Знай.ua" писав, що СБУ обшукала маєток митрополита Павла.

Відомого догхантера Олексія Святогора жорстоко побили невідомі