На початку тижня Україна опиниться між двома атмосферними гігантами. Зокрема, погоду визначатимуть одночасно циклон та антициклон. Тому очікується потепління, але буде сильний холодний вітер.

Про це на своїй сторінці повідомила відомий український синоптик Наталя Діденко.

Вона зазначила, що антициклон з південного заходу України принесе підвищення температури в країні та відсутність опадів. Однак на Сході ще відчуватиметься мороз.

"Тому у нас в результаті цієї боротьби очікується поривчастий вітер. А на Сході і південному сході ще затримається трохи снігу. Однак, схоже, що антициклон буде перемагати. Тому що вітер вітром, а опадів навряд чи буде в більшості областей", - написала Діденко.

З південного заходу давитиме антициклон, з півночі - циклон. Україна опиниться між цими потужними атмосферними...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 24 februari 2019

У понеділок, 25 лютого, середня температура в Україні становитиме від +3 до +8 градусів тепла. На Сході, північному сході, а також в Дніпрі і районах буде від 0 до + 3 градусів.

У Києві в понеділок погода буде суха і відносно тепла, вдень очікується +4 ... + 6 градусів.

"Потепління, звичайно, не може не радувати, але поки не розслабляємося. Лютий триває. І хоча до календарної весни недалеко, до астрономічної ще присідати і присідати", - резюмувала синоптик.

А казали, що весна
А казали, що весна

У вівторок, 26 лютого, на більшій частині України пройдуть дощі (на сході країни сніг з дощем). Буде сухо, але при цьому похмуро буде тільки в деяких західних областях. Опади не принесуть з собою похолодання – на заході країни вдень від +3 до +6 градусів, в центрі від +1 до +4, на півночі від 0 до +4 градусів, у східних областях від 0 до +3, і на півдні від +2 до +5 градусів.

Нагадаємо, що в лютому погода більше нагадувала весняну, в деяких регіонах країни навіть зацвіли кульбаби. Однак, за словами синоптиків, скоро ситуація зміниться. Слід готуватися до нового похолодання.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики потішили прогнозом: довгоочікуване потепління, але пощастить не всім.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українців попередили про небезпечну погоду.