У Криму помер ветеран кримськотатарського руху Алі Кадиров.

Про це передає організація "Кримська солідарність" у своєму Facebook.

"Сьогодні помер активіст кримськотатарського народу Алі аг'а Кадиров. Він був у числі тих, кого по-справжньому турбувала доля своїх одновірців", - свідчить повідомлення організації.

Наголошується, що Алі не раз був на зустрічах організації "Кримська солідарність" і підтримував весь кримськотатарський народ.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що Крим несподівано потрапив в сніговий полон. Саме на півострові в ці вихідні стовпчики термометрів показали найнижчі оцінки.

Так, 23 лютого денна температура повітря опустилася до позначки -6 градусів. 24 лютого теж спостерігається "мінус", до того ж більше, ніж в інших українських регіонах.

Аннексований півострів тоне в снігу, настільки сильному, що комунальники не встигають розчищати вулиці, передають "Крим. Реалії".

Складно повірити, проте ще 22 лютого у Криму було майже весняна погода, а стовпчики термометрів завмирали на позначці в +10 градусів. Втім, буквально за добу вся погодна картина різко змінилася.

Такий вигляд має засніжений Сімферополь.

Нагадаємо, Помер король голлівудських мюзиклів: його фільми визнали найкращими в історії кіно

У четвер, 21 лютого, в Нью-Йорку на 95-му році життя від інфаркту пішов з життя знаменитий американський режисер і хореограф Стенлі Донен. Його називали королем голлівудських мюзиклів, а зняті ним фільми прославилися на весь світ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Відомий телеведучий помер від передозування під час сексу

Відомий американський ведучий новин Крістофер Берроуз помер від передозування метамфетаміна під час сексуального контакту з чоловіком в готелі Каліфорнії. Про це повідомляє Fox News з посиланням на дані розтину.

Також Знай.ua" писав про те, що Загадково помер онук Короля Голлівуду: труп у ліжку нареченої