Похолодання в Україні, яке розчарувало нас після теплих днів, виявилося лише невеликим «системним збоєм» наближення весни, яка впевнено крокує по Україні. Можна ховати шапки і теплі шарфи і починати дихати на повні груди – синоптики пообіцяли потепління.

В Українському Гідрометцентрі прогнозували, що в неділю, 24 лютого, у Києві вдень максимальна температура повітря складе -3 градуси, у неділю — +1, а в понеділок — +6.

У столиці в найближчі дні буде мінлива хмарність, істотні опади не очікуються, повідомили в Укргідрометцентрі.

За даними синоптиків, у суботу вдень температура складе -3…-5 градусів. У неділю вночі прогнозується -5…-7, а вдень — -1…+1.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У понеділок нічна температура очікується -1…-3 градуси, а денна — +4…+6.

Нагадаємо, у суботу, 23 лютого, і в неділю, 24 лютого, в Україні встановиться сонячна погода, яка часом буде перемежовуватися хмарною. Раніше повідомлялося, що з понеділка, 25 лютого, в Україні почнеться потепління.

В неділю синоптики не виключають незначні опади на півдні країни, до наприклад, в Криму. Але загалом обіцяють гарну погоду. Денна температура від 1−3 градусів морозу на заході і півдні, до 3−5 градусів нижче нуля на сході і мінус 5−7 градусів на півночі України.

Раніше повідомлялося, що опади у вигляді снігу очікуються в деяких частинах країни, а також Украину настане похолодання. У більшості областей дороги засмутять водіїв ожеледицею.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на дані українського гідрометцентру.

Так, за даними синоптиків, в більшості областей сила вітру складе від 7 до 12 метрів в секунду, але в західних областях і південних регіонах місцями можливі пориви 15-20 метрів в секунду. У регіонах очікується завірюха.

Варто нагадати, що зима вирішила нагадати українцям, що вона ще у влади: в країну повертаються справжні лютневі морози.

Нагадаємо, зима знову покаже свій характер: на Україну мчить лютий циклон.

Як повідомляв Знай.uа, погода на вихідні: температурні гойдалки українців змусять понервувати.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що українців попередили про небезпечну погоду.