У 10 містах України відбулася всеукраїнська акція - люди приходили з домашніми тваринами. В Україні 24 лютого пройшла масштабна антихутряна акція "Знімай хутро назавжди!".

Акція пройшла в 10 містах країни. На неї люди приходили з домашніми тваринами. Так, скажімо у центрі Одеси на акцію "Знімай хутро назавжди" зоозахисники прийшли з домашніми улюбленцями - вовком і лисицею. Часто із цих тварин хутро використовують на натуральні шуби.

Учасники акцій тримали плакати "Хутро пахне кров'ю", "Знімай хутро назавжди", "Життя тварин важливіше за шуби" тощо.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Варто зазначити, що активісти закликали громадян відмовитися від одягу з натурального хутра. Вони також наполягають на закритті виробництв, що спеціалізуються на одязі з хутра. Організатори акції розповіли, в яких умовах тримають приречених на загибель тварин, а потім жорстоко вбивають (живцем знімають шкуру).

Цікаво, що до участі у акції залучали навіть маленьких дітей, вони також свідомо, чи ні, тримали плакати із надписами й лозунгами.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що нічого милішого ви ще не бачили: крихітна панда підірвала мережу реакцією на сніг. Відео з твариною стало шалено популярним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", завжди актуальні: приголомшливі сукні, в яких будь-яка дівчина буде виглядати королевою. Особливо полюбилися жіночні сукні Beyonce, Мадонні, Кім Кардашьян, Орнеллі Муті і Диті фон Тіз.

Також "Знай.uа" писав, про пір'я, вирізи, леопардовий принт та хутро: найяскравіші образи зірок на королівському весіллі. Королівську весільну церемонію внучки королеви Великобританії II принцеси Євгенії і Джека Бруксбэнка відвідала рекордна кількість зіркових гостей. Разом з тим, практично всі жінки дотримувалися традиційного дрес-коду – сукні та капелюшки.