Королівську весільну церемонію внучки королеви Великобританії II принцеси Євгенії і Джека Бруксбэнка відвідала рекордна кількість зіркових гостей. При цьому практично всі жінки дотримувалися традиційного дрес-коду – сукні та капелюшки.

Супермодель Наомі Кэмблелл вибрала сріблясто-чорну сукню від Ralph & Russo з пір'ям, ідеально підкреслює фігуру. Молодша сестра герцогині Кембриджської воліла темне плаття пляшкового кольору від Emilia Wickstead і туфельки на високій шпильці, хоча повинна народити буквально з дня на день.

Королева Єлизавета II наділу довге пальто небесно-блакитного кольору з золотими ґудзиками, в розрізі якого виднілася блакитна спідниця в тон, розшита золотим мереживом. Кейт Міддлтон вирішила вишневе плаття з пишними рукавами і спідницею. А Меган Маркл вибрала темно-синє вбрання від бренду Givenchy, пальто під колір і, зрозуміло, кокетливу капелюшок від Noel Stewart.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вирішила не піддаватися умовностей лише модель Кара Делевінь. Вона одягла чорний фрак і капелюх-циліндр. По всій видимості, таким чином зірка хотіла зробити акцент на своїй бісексуальності, адже зараз вона зустрічається з актрисою Ешлі Бенсон. Такий образ привів у захват багатьох її шанувальників і не тільки.

Раніше повідомлялося, що актриса і співачка Кара Делевінь здивувала всіх своїм незвичайним вбранням. 26-річна дівчина пішла проти традиції приходити на весілля монархів в сукнях і капелюшках і з'явилася на торжестві в смокінгу, брюках, циліндрі і на шпильках.

"Кара Делевінь в циліндрі! Кара перемагає, інші можуть іти додому", "Кара робить історію в цьому вбранні", "Вау, вона пішла проти традиції і одягла смокінг. Круто", - захоплюються Делевінь в соцмережах.

У мережі були вражені сміливістю і красою Делевінь. Її назвали втіленням і підтвердженням того, що Бог – не тільки жінка, але і виразно лесбіянка.

Нагадаємо, британська принцеса виходить заміж, обранець вже відомий. До урочистого заходу готується вся Великобританія.

Як повідомляв "Знай. ua" Принц Джордж і принцеса Шарлотта затьмарили весілля внучки Єлизавети II. Вони виконували найважливіші ролі.

"Знай. ua" писав, що дівчина на весіллі почула голос давно померлого батька. Ніхто з присутніх не міг стримати сліз.