"ПриватБанк", вочевидь недолюблює своїх клієнтів. Нещодавно банк обділив свого клієнта в день його народження, позбавивши можливості безготівкового розрахнку, як ось нова оказія.

Державний банк Україні, раніше націоналізований країною, "ПриватБанк" був задіяний у махінаціях та серйозному шахрайстві під час ведення торгів в системі СЕТАМ. Ця програма займається викупом майна. що знаходиться під арештом за певних причин. Тобто передача нерухомості іншим фізособам, компаніям. Про це, у неділю, 24 лютого повідомив Мінфін.

Клієнтка, яка є VIP була обурена досить зухвальною поведінкою виконуючих обов'язки представників банку. Вона внесла немаленьку суму за два об'єкти і виграла торги. Але гроші їй так і не повернули,вони неначи просто зникли.

Жінка надіслала листа банку "ПриватБанк", після чого її гарно відшили. Адже всі ми розуміємо, що такі помилки банк сам має помічати та виправляти, але не так сталося, як гадалося.


"Виставили на торги майно яке знаходитися в арешті з 2016 року. При цьому на торговому майданчику СЕТАХ приховали це. По СЕТАХ було виставлено, що майно -добровільний продаж і заборон немає. Внесла заставну суму для участі в торгах 139000 грн. За два об'єкта, виграла торги . Повернути гроші відмовилися створені заявки номера 12537968 і 12537969. є VIP клієнтом банку. ", - написала клієнтка Людмила Бондаренко з Дніпра.
В свою чергу ПриватБанк відреагував на це повідомлення. Представники банку запевняли, що зовсім скоро проведуть слідчі роботи щодо переводів жінки. Та загалом грошових махінацій.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. Про рішення Вам повідомлять відразу, як тільки будуть результати.", - відповіли в ПриватБанку.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, як Нацбанк вигадав український біткойн

Також "Знай.ua" повідомляв про махінації з безготівковим розрахунком.

Раніше "Знай.ua" інформував про нові технології від ПриватБанка.