Південний півострів Крым, який зараз перебуває в окупації країною-агресором Росією, засипало снігом. Традиційно, Росія чи то не знає, що робити із захопленою територією, то просто не справляється, однак факт залишається фактом – у боротьбі з невблаганною стихією не вистачає комунальників і піску, передає місцеве видання «Крим. Реалії», публікуючи обурливі фото.

Так, після різкого похолодання і того, як багато випало снігу, він так і залишився лежати на землі – товщина снігового покриву становить 10-15 сантиметрів.

Ще позавчора, 22 лютого, у Криму денна температура повітря була на рівні +10 градусів. Але за день все різко змінилося. 23 числа денна температура опустилася до -6 і півострів накрило сильним снігом.

При цьому комунальники не встигають розчищати вулиці. У Севастополі сніг чиститься тільки в центрі міста біля адміністративних будівель російського уряду і парламенту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Одеські комунальники довели українців до істеричного реготу: врятували мишей від ожеледиці.

П'ятниця, 22 лютого, стала для Одеси не найвдалішим днем – вулиці міста вкриті ожеледицею. Комунальники вплуталися в «відважну боротьбу» з наслідками негоди, однак вийшло не дуже – соцмережі вибухнули від реготу, дивлячись на фотографії старань.

Так, біля Кірхи вирішили заощадити пісок, і насипали смужку, шириною близько 10 см. То для мишей, то для ельфів, то для канатоходців – невідомо, кого убезпечить така «робота», але точно не людей.

Також ми писали, що у мережі показали, як прощається з життям Кримський міст: однозначно кінець.

Один з жителів анексованої Керчі виклав в мережу відео з мостом і розповів новини про будівництво залізничної його частини. Незважаючи на закінчення будівництва конструкції, російські автомобілісти не поспішають на оккупированыйКрымский півострів, про що говориться в повідомленні в соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що податкові надходження від малого і середнього бізнесу в Україні зросли але їх рівень все ще залишається невисоким. Річні податки від них дорівнюють надходженням до бюджету з митниці за місяць. У мінфіні розповіли: "Якщо вважати платників єдиного податку третьої групи, то ці надходження збільшилися за рахунок айтішників. Кількість фізосіб-підприємців зменшилася з-за того, що було введено правило сплати єдиного соціального внеску, навіть якщо ти не працюєш".

Як повідомляв портал "Знай.іа": незабаром в Україні з'явиться платна дорога і жителям нашої країни озвучили приблизну вартість проїзду по ній. Будівництво платної дороги зі Львова до Краковець Польщі розпочнеться в 2020 році. При цьому вартість проїзду буде не більше 7-10 євроцентів (близько 3 гривні) за кілометр.