Про те, що з себе представляє президент РФ Володимир Путін, вже здогадалися навіть його найманці. «Місія», яку він примусив виконувати солдатів, суперечить всьому людському і будь-якому здоровому глузду. Бойовики засипали Путіна прокльонами, розповів в Twitter блогер Necro Mancer, він же – додав скрін повідомлень і коментарів до нього. Блогер саркастично зауважив: "Цей член #роа порвався, надсилайте нового"

“Путін виродок! Я тебе не боюся! Ти вбив пацанів і приховуєш! Бог тебе покарає! Будь ти проклятий”, – написав бойовик.

“соратники” підтримали заяву.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Приєднуюсь до твоїх слів”, – написав інший бойовик.

Нагадаємо, Українцям показали неймовірне вистежування чотирьох бойовиків перед ліквідацією: відео.

На Донеччині ліквідували чотирьох терористів, яких попередньо і дентифікували. Відео опублікували на офіційній сторінці благодійного фонду "Повернися живим" Facebook:

"Лісник, Марат, Вовченя і Жого. Всі "200-е". Лісник виходив на зв'язок, говорив укроповське ДРГ, вони всі поранені, просив допомоги. Потім вибух. Від бліндажа величезна яма залишилася", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі напали на мирних жителів: російські міни розривалися в будинках українців. Бойовики на Донбасі серед ночі обстріляли житлові будинки. У ніч на 24 лютого невгамовні окупанти з мінометів обстріляли населені пункти Золоте і Новоолександрівка на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба ООС.

Житель Золотого розповів, як вони з дружиною рятували свою трирічну дочку. І наскільки важко 3-річна дитина пережив обстріл, дівчинка аж перестала розмовляти...

Як повідомляв портал "Знай.іа": колишній полонений розповів про звірства бойовиків на Донбасі: "засовували гранати". Вчений-релігієзнавець Ігор Козловський, побував в полоні у путінських відморозків на Донбасі, згадує, що до нього застосовували тортури.

"Ти виходиш з прикордонного стану між сном сну і сном підземелля", в якому закрили твоє фізичне тіло, і виявляєш, що твій рот наповнений кров'ю. Це дивує і не дивує одночасно", — говорить він.

Потім він ділитися подробицями страшних тортур, які застосовують бойовики на Донбасі.

ТакожЗнай.іа" писав, що український герой трагічно загинув під мінометними обстрілами: вся країна у скорботі.