Мешканці Львова отримають одноразовий "сюрприз" від влади. Цікаво, чим потішать львів'ян?

Перед виборами, в березні та квітні, львів'яни отримають грошову компенсацію за невиплачену індексацію. Міністр соціальної політики Андрій Рева повідомив, що навесні цього року пенсіонери отримають доплату до пенсії у розмірі майже двох з половиною тисяч гривень. Гроші, які віддадуть пенсіонерам, були отримані в результаті закону про розмитнення евроблях.

Але не варто радіти! Адже не кожен пенсіонер отримає гроші. А ті, хто отримають, то звичайно ж не всю цю суму. Зі слів Андрія Реви, саме ця сума не була виплачена пенсіонерам три-чотири роки тому. Згадали, нарешті!

Як повідомив президент Петро Порошенко, пенсіонери, які отримують мінімальні виплати або навіть менше, отримають на руки всю суму. Але це лише щасливчики. Адже виплати для решти будуть варіюватися від ста до трьохсот гривень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Президент додав: "Будуть і ті, хто (внаслідок індексації) отримають 800-900-1000, їм компенсувати не потрібно. А тим, хто отримує 100 і 200 - вони отримають 2,410 тисяч гривень протягом березня і квітня як компенсація індексації 2015-2016 років".

Але і це ще не все. Зі слів міністра соціальної політики, далеко не всі пенсіонери отримають доплату. У цей список входять тільки ті, у кого є страховий стаж.

До речі, не варто плутати страховий стаж з трудовим. Страховий стаж - це відрізок часу, протягом якого особа підлягала пенсійному страхуванню.

А що робити з іншими пенсіонерами? Як відбиратимуть трудоголіків, які все життя поклали на сумлінну роботу? Чому інших обділять? На всі ці питання відповідей, з огляду на все, немає.

Нагадаємо, жителям України розповіли, скільки вони отримають за голос на майбутніх виборах президента.

Як раніше повідомляв Знай.uа, ви можете дізнатися адресу своєї виборчої дільниці під час проведення виборів президента України.

Знай.uа писав, чинний гарант України Петро Порошенко розповів про свої шанси на майбутніх виборах.