На українсько-польському пункті пропуску "Шегіні" виникли серйозні ускладнення з пропуском автомобілів. За словами очевидців, проїзд через пропускний пункт перекритий через акцію "АвтоЄвроСили".

Свідки розповідають: "Очевидці стверджують, що рух у пункті пропуску повністю завмер — все стоїть, утворилася велика черга".

Офіційної інформації про те, що відбувається у "Шегінях", на даний момент немає, однак на сторінці "АвтоЄвроСили" у соціальних мережах йдеться про проведення на пункті пропуску акції "проти корупції та контрабанди".

Варто нагадати, що Європейський Союз планує внести коригування в глобальну систему безвізового режиму, що торкнеться і нашої країни.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Європейський Союз анонсував введення глобальної електронної системи безпеки, яка дозволить здійснити попередню онлайн-реєстрацію громадян, які бажають відправитися в Європу за умов безвізового режиму.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Державної міграційної служби України на сторінці у Facebook: "Без неприємних сюрпризів: з 2021 безвізові поїздки в ЄС стануть більш прогнозованими. ЄС нарешті впроваджує глобальну електронну систему безпеки, яка дозволить зробити попередню онлайн реєстрацію громадян, які планують відвідати ЄС за умов безвізового режиму".

Примітно, що за реєстрацію треба буде заплатити, а час її дії складе 3 роки. Озвучена вартість - 7 євро (для осіб віком до 18 років реєстрація буде безкоштовною). Передбачається, що процедура реєстрації буде дуже простою.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що одна з чиновниць на західній Україні вирішила нажитися на українських військових, стримуючих агресію сусідньої країни на Донбасі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українці шоковані змінами в законодавстві – відтепер нарівні зі здоровими військовими, служити в армії зможуть і люди з інвалідністю.

Також "Знай.uа" писав, що експерт розкрив правду про стан мосту Метро в Києві. За його словами, він легко може впасти в будь-яку хвилину разом з машинами і людьми.