Синоптики попередили українців про неприємні примхи стихії. Погода неабияк зіпсується, тому всіх, хто вже відчув подих весни, доведеться засмутити.

У вівторок, 26 лютого вночі у східних областях і на півночі Лівобережжя, вдень, крім західних областей, очікується невеликий мокрий сніг і дощ. На дорогах місцями ожеледиця, повідомляє Укргідрометцентр.

26 лютого в Україні близько 0°, вдень +1... +6°, у Закарпатті до +10°.

У Києві у вівторок буде хмарна погода, але з проясненнями. Істотних опадів не очікується. Вдень прогнозують невеликий мокрий сніг і дощ. Температура близько 0°, вдень +1... +6°.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У відповідності з прогнозом на 27 - 28 лютого, в Україні, крім західних, Одеської та Миколаївської областей, очікуються невеликі опади.

Температура вночі -3°... +3°, вдень +1... +7°; на заході 28 лютого +5... +11°; у східних областях вночі -1... -7°, вдень близько 0°.

У Києві та області також очікуються невеликі опади. Температура вночі -3... +2°, вдень +2... +7°.

Нагадаємо, що на початку тижня Україна опиниться між двома атмосферними гігантами. Зокрема, погоду будуть визначати одночасно циклон і антициклон. Тому очікується потепління, але буде сильний холодний вітер.

Вона зазначила, що антициклон із південного заходу України принесе підвищення температури та відсутність опадів. Однак на Сході ще буде відчуватися мороз.

мокрий сніг
мокрий сніг

"Тому у нас в результаті цієї боротьби очікується поривчастий вітер. А на Сході і південному сході ще затримається трохи снігу. Однак, схоже, що антициклон буде перемагати. Тому що вітер вітром, а опадів навряд чи буде в більшості областей", - написала Діденко.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики порадували прогнозом: довгоочікуване потепління, але пощастить не всім. Погода настільки мінлива, що встигнути за всіма змінами просто неможливо. Зранку синоптики свідчать про різке похолодання, критично низькій температурі і морозі, а ввечері вже оповідають про швидкий прихід спеки.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українців попередили про небезпечну погоду.