У Києві пограбували сестру Станіслава Толстошеєва - 28-річну Олену Толстошеєву. Примітно, що сам Станіслав, який на позашляховику Mercedes на смерть збив жінку, дотепер залишається без покарання.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Відомо, що невідомий чоловік скло передніх дверей автівки марки "Porsche Macan" 2015 року випуску і забрав сумочку, в якій була велика сума готівкою, банківські картки та документи Олени Толстошеєвої. З місця події злочинець успішно зник.

Нагадаємо, що 9 січня 2017 року в Києві позашляховик Mercedes 21-річного Станіслава Толстошеєва, який є сином відомого бізнесмена, врізався в кіоск на Лівобережній, в результаті чого загинула жінка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

15 січня суд обрав Толстошеєву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 137,8 тисяч гривень. Захист став наполягати на проведенні експертизи, мотивуючи тим, що в Толстошеєва стався напад епілепсії. Хоча до того про таку хворобу ніхто з його знайомих не знав.

Втім, висновки експертиз засвідчили, що Станіслав Толстошеєв під час аварії не контролював себе через напад епілепсії. Толстошеєва визнали неосудним. Кримінальне провадження на сьогоднішній день припинено — до отримання результатів експертизи в сфері психіатрії та неврології.

У висновок експертів, що у Толстошеєва трапився епілептичний напад, багато хто не вірить.

Відзначимо, що Mercedes, на якому Стас Толстошеєв скоїв ДТП був зареєстрований на його старшу сестру. Номер Porsсhe, який обчистив злочинець днями в Києві, має той же регіон реєстрації і ті ж цифри 7337, що і нещасливий "мерс". Відрізняються тільки дві останні літери.

Нагадаємо, що в гей-клубі Києва сталося зухвале пограбування: "таксисти" полізли обніматися, але хотіли іншого.

Як повідомляв "Знай.ua", сина нафтового топ-менеджера знайшли мертвим.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві "копи" викрали двох дівчат.