З 1 березня всі відділення "Нова Пошта" в обласних і районних центрах, а також кур'єри компанії будуть працювати 7 днів на тиждень без вихідних. Про це стало відомо з офіційного прес-релізу компанії.

Генеральний директор компанії Олександр Бульба розповів: "Ми змінили графік роботи, тому що це зручно для клієнтів. Бізнес-клієнти можуть збільшити продажі за рахунок додаткових днів роботи, а одержувачам не потрібно після роботи чекати в чергах - можна приходити у зручний час у суботу або неділю і отримувати свої посилки швидше".

Повідомляється, що відділення будуть працювати і в неділю з 11:00 до 16:00, а точний графік роботи кожного відділення можна подивитися на сайті компанії.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також у "Нова Пошта" нагадали, що щомісяця мобільним додатком компанії користуються понад 2,6 мільйонів активних українців. У повідомленні підрахували: "У минулому році кількість оформлених через додаток посилок порівняно з 2017 роком зросла до 10 млн, а сума онлайн розрахунків - в 2,5 рази".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Приватбанку розповіли про те, в якому вигляді українці воліють зберігати свої заощадження. Експерт заявив: "Золото — найвдаліший актив для диверсифікації заощаджень, бездоганна репутація "жовтого металу" забезпечує йому особливе положення серед інших активів як у всьому світі, так і в Україні".

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно стало відомо, що Білорусь надасть нашій країні зброю для посилення оборони на території тимчасово окупованого Донбасу. Зокрема, Україна отримала згідно з указом президента Білорусі Олександра Лукашенка кілька тисяч протитанкових керованих ракет випуску 1989 року марки 9М124.

Також "Знай.uа" писав, що державна служба статистики оприлюднила шокуючі цифри – 41% населення України заробляють до 3.7 тисячі гривень, а третина українців – до 3.2 тисячі гривень. Щомісяця на їжу витрачається майже половина всієї заробітної плати. У той же час лише мала частина всіх українців може вважатися забезпеченою, незважаючи на запевнення влади країни про зворотне.