У понеділок, 26 лютого, стало відомо про знищення іще одного проросійського бойовика снайпером ЗСУ.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляє блогер Necro Mancer у Twitter.

"Ткаченко Андрій Геннадійович - "Пілот"(24/11/76, уродженець Молдови) убитий снайпером поблизу населеного пункту Золоте 23/02/19", - йдеться у підписі під фото ліквідованого бойовика.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У повідомленні додається, що ліквідований бойовик входив до бази "Миротворець". Виходячи з її даних, Ткаченко був гранатометником.

Нагадаємо, на території Донбасу вибухнув автомобіль, постраждав чоловік. Його особа поки невідома. Вибух стався під тимчасово окупованою Макіївкою.

Про це повідомляють ресурси терористів. Вони стверджують, що в окупованому місті приведено в дію вибуховий пристрій.

Деякі ЗМІ стверджують, що автівка вибухнула врезультаті замаху на вбивство. Повідомляється, що метою замаху був "командир підрозділу МВС ДНР".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Рада безпеки ООН вже в поточному році може прийняти рішення про введення миротворців на Донбас, що дозволить Україні повернути території ОРДЛО протягом трьох років.

екстрена нарада Радбезу ООН
екстрена нарада Радбезу ООН

Про це повідомив радник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, Надзвичайний і Повноважний посол України в Хорватії, а також Боснії і Герцеговині (в 2010-2011-му — 2017 роках) Олександр Левченко в інтерв'ю Народній Правді.

Зокрема, Левченко переконаний, що якщо Україні не вдасться забезпечити відправку миротворців на чолі з міжнародною перехідною адміністрацією, то інструментів для мирного повернення Донбасу просто немає. Він додав, що в ООН готують проект резолюції по миротворцях на Донбасі, однак це трохи призупинилося через продовження виборчого процесу.

Також Знай.ua писав про те, що ЗСУ можуть швидко повернути Донецьк, який зараз тимчасово окупований.