Синоптики повідомили, що в Україні метеорологічна весна в 2019 році наступить не раніше квітня. У березні ж не варто чекати сильного тепла.

Про це повідомляють метеорологи.

Весь березень будуть нічні заморозки і дощі, він більше схожий на лютий.

Перший тиждень березня буде з опадами. Практично по всій території України очікується мокрий сніг з дощем. Денна температура повітря коливатиметься від +4 до +8 градусів, а вночі очікуються заморозки до -3 градусів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Другий тиждень березня буде тепліше. На термометрах буде від +9 до +11 градусів тепла, однак дощі з території України не підуть.

До третьої тижня українці зможуть відчути наближення весну. Буде переважно сонячно і без опадів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +9… +12 градусів, вночі температура залишиться близькою до нуля.

Четвертий тиждень березня буде дощовою, повернуться невеликі нічні заморозки, а вдень термометри покажуть до +7… +10 градусів. В останніх числах березня можливе потепління до +15 градусів.

Раніше повідомлялося, що синоптики попередили українців про неприємних примхи стихії. Погода неабияк подпортится, тому всіх, хто вже відчув подих весни, доведеться засмутити.

У відповідності з прогнозом на 27 - 28 лютого, в Україні, крім західних, Одеської та Миколаївської областей, очікуються невеликі опади.

Температура вночі -3°... +3°, вдень +1... +7°; на заході 28 лютого +5... +11°; у східних областях вночі -1... -7°, вдень близько 0°.

У Києві та області також очікуються невеликі опади. Температура вночі -3... +2°, вдень +2... +7°.

Нагадаємо, укутывайтесь і беріть парасольку, вівторок нікого не пошкодує.

Як повідомляв Знай. ua, синоптики розповіли, коли в Україну прийде весна. Справжня весна буде не скоро.

Знай. ua писав, що погода на тиждень в Україні: стихія приготувала снігові випробування, впораються не всі. Вночі очікується невеликий мороз, а вдень переважно плюсова температура.