У середу, 27 лютого, в Україні буде дуже вітряно, через що погіршаться погодні умови. При цьому в більшості регіонів триматиметься плюсова температура. Про це написала відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з її прогнозом, середня температура в Україні вночі від 2 градусів морозу до двох тепла. При цьому вдень повітря прогріється до +1...+5 градусів. На Закарпатті місцями до +8 градусів, повідомляє синоптик.

У Києві 27 лютого буде хмарно, можливі незначні опади. Вночі температура у столиці опуститься до -1 градуса, а вдень трохи підніметься – до +3 градусів.

За мокрим сьогоднішнім снігом, десь за хмарами, а десь за просто холодним вітром похнюпилися наші носи, бо не видно...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 26 februari 2019

Прогноз погоди на 27 лютого в містах України

Ужгород – +6...+8

Львів – +3...+5

Івано-Франківськ – +2...+4

Тернопіль – +2...+4

Чернівці – +2...+4

Хмельницький – +2...+4

Луцьк – +2...+4

Рівно – +2...+4

Житомир – +2...+4

Вінниця – +1...+3

Одеса – +4...+6

Миколаїв – +3...+5

Херсон – +2...+4

Сімферополь – +2...+4

Кропивницький – +2...+4

Черкаси – +2...+4

Чернігів – +1...+3

Суми – -1...+1

Полтава – +1...+3

Дніпро – +2...+4

Запоріжжя – +2...+4

Донецьк – +1...+3

Луганськ – 0...+2

Харків – +1...+3

Київ – +1...+3

карта Укргідрометцентру на 27 лютого

Народний прогноз погоди в Україні

27 лютого вшановується пам'ять святого рівноапостольного Кирила. У давнину В цей день повитухи приймали з гостинцями жінок, у яких вони приймали пологи. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила говорить про те, що незабаром напевно вдарять міцні морози.

Нагадаємо, днями під час походу на гору Піп Іван сталася страшна трагедія. Так, в результаті переохолодження загинули 24-річний Роман Беркещук та 60-річний Павло Вінтоняк.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, коли в Україну прийде справжня метеорологічна весна. Синоптики прогнозують, що остаточне потепління у всіх областях країни очікується не раніше квітня.

Також портал Знай.uа писав, що в Україну після весняної погоди, досить незвичайної для лютого, повернулися сніг і морози. Проте до приходу календарної весни залишилися лічені дні. Синоптики докладно розповіли, якими будуть останні дні зими.