Цього тижня в Україну повернеться тепла погода, проте її будуть супроводжувати дощі з мокрим снігом. У деяких областях потеплішає до +11 градусів. Вночі - до 9 градусів морозу. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У середу, 27 лютого, синоптики прогнозують в Україні без істотних опадів, лише вночі в Карпатському регіоні невеликий сніг. Вітер північний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 5° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла; в Карпатах вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу.

У Києві в середу без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

погода на 27 лютого

У четвер, 28 лютого, у західних і північних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, на Лівобережжі 2-7 ° морозу; вдень 0-5 ° тепла, на Правобережжі та у Криму 3-8 °, у західних областях 7-12° тепла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У Києві в цей день опадів не передбачається. Вітер північний з переходом на південно-західний, 7-12 м/з, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу; вдень 3-8° тепла.

погода на 28 лютого

У п'ятницю, 1 березня, синоптики прогнозують часом невеликий дощ, місцями з мокрим снігом; температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла, на півдні країни та на Закарпатті до 10°.

У Києві 1 березня можливий часом невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла.

погода на 1 березня

У суботу, 2 березня, у східній частині невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів. Температура вночі 1-7° морозу, у східних областях до 11° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та півдні Одеської області 1-6° тепла.

У Києві 2 березня без опадів. Температура вночі 1-6 ° морозу, вдень від 3° морозу до 2 ° тепла.

погода на 2 березня

Нагадаємо, днями під час походу на гору Піп Іван сталася страшна трагедія. Так, в результаті переохолодження загинули 24-річний Роман Беркещук та 60-річний Павло Вінтоняк.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, коли в Україну прийде справжня метеорологічна весна. Синоптики прогнозують, що остаточне потепління у всіх областях країни очікується не раніше квітня.

Також портал Знай.uа писав, що в Україну після весняної погоди, досить незвичайної для лютого, повернулися сніг і морози. Проте до приходу календарної весни залишилися лічені дні. Синоптики докладно розповіли, якими будуть останні дні зими.