Нещодавно авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) "потішили" українців нововведенням. З людей, які стояли в черзі, обирали одну "жертву" із валізою, яка була близька до граничних показників, та вимагали сплатити надліміт. Навіть коли сумку міряли у спеціальному ящику і виявлялося, що ніякого перевищення ваги немає.

Про це повідомив у себе на сторінці в Facebook відомий український журналіст та редактор "Європейської правди" Сергій Сидоренко. Журналіст написав про те, що захисту від подібного механізму немає, і що пасажири з багажами платили за надліміт, бо усвідомлювали, що можуть не встигнути на потрібний рейс.

"Системно це почалося, схоже, у лютому; вже двічі бачив на власні очі у Борисполі та та кілька разів проходили у стрічці схожі історії. За кордоном про таке не чув, і це логічно, бо там немає натовпу аеропортового стаффу від МАУ, який би це робив - та й навряд хтось би взявся за очевидне вимагання", - написав Сергій Сидоренко у пості.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

#МАУ вміє... Там знову нововведення. Враження, немов вони свідомо працюють на зростання ненависті до себе - але ж ні,...

Geplaatst door Сергій Сидоренко op Dinsdag 26 februari 2019

Нагадаємо, що українська авіакомпанія МАУ використовує неправильний варіант написання столиці нашої країни. Більше того, вони планують і далі використовувати русифікований варіант. Так от, оскільки МАУ - це авіакомпанія, яка функціонує в Україні, значить вони повинні дотримуватися правил написання та перекладу нашої державної мови. Але чомусь вони цього не роблять. Пояснюючи це тим, що не хочуть плутати іноземних клієнтів.

Як повідомляв "Знай.ua": скільки літаків садять і розвертають через п'яних пасажирів, але МАУ життя, мабуть, не вчить. У літаках українських національних авіаліній будуть продавати міцний алкоголь. Тепер пасажир може придбати в польоті червоне або біле вино, наливки з Львова, горілку Nemiroff і Absolut, а також віскі і джин. Раніше алкогольне меню включало тільки пиво.

Також "Знай.ua" писав, що українська авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) ввела нововведення для пасажирів з ручною поклажею. Відтепер авіаперевізник дозволяє пасажирам замовляти перевезення в салоні не більше однієї додаткової речі.